Последна информация разтърси България! Съпругата на Стоянов отне живота си, 12-годишното им дете е

loading...

12-годишно момиче предяви граждански иск за 150 000 лева срещу баща си Атанас Стоянов, заради когото майка й се самоубила.

Делото срещу мъжа, който малтретирал физически и психически по особено жесток начин съпругата си Стоянка в продължение на години, се гледа от Пловдивския районен съд днес.

Семейството живяло в две пловдивски села - Дълго поле и Ръжево Конаре.

Според обвинителния акт, от 2014 г. до май 2017 г. Атанас Стоянов, който се занимава с фермерство, системно пребивал жена си, довеждайки я до пълно отчаяние. Стоянка направила два опита за самоубийство с хапчета и препарат за растителна защита, но успели да я спасят.

На 13 май 2017 г. тялото на жената било намерено в местност край Ръжево Конаре. Срещу Стоянов е повдигнато обвинение за жестоко отношение към брачната му партньорка. Действията на мъжа са били последователни и с пряк умисъл да я подтикне към фаталното решение, твърди прокуратурата.

Днес Атанас Стоянов се яви в съда с двама защитници и настоя процесът да се гледа при закрити врати, за да не стават публично достояние подробности от интимния му живот, съобщи "24 часа". Мъжът бе придружен и от по-голямата си дъщеря Милена. 

Адвокатката на по-малката му дъщеря Поля - Теменужка Кривчева, която е назначена за нейн особен представител, пък внесе граждански иск за 150 000 лева. Самото момиченце не присъства в съдебната зала. 

По настояване на адвокатите на обвиняемия делото бе върнато на прокуратурата за четвърти път, след като се установи, че са допуснати процесуални нарушения.

 
loading...
 
 

 

ХОРОСКОП


Овен

Телец

Близнаци

Рак

Лъв

Дева

Везни

Скорпион

Стрелец

Козирог

Водолей

Риби