Случи се същинско чудо! Жена се събуди след 27 години в кома, но вижте какво я върна към живота!

loading...

Мунира Абдула от Обединените арабски емирства се е възстановила от 27-годишна кома в която изпаднала след пътно произшествие, съобщи ВВС. Жената била на 32 години, когато автомобилът, с който пътувала, се блъснал в автобус през 1991 г.

Тя била на задната седалка и държала 4-годишния си син Омар в ръцете си.

Той получил само драскотини, защото майката го защитила от удара, но тя била с тежка мозъчна травма.

 

Мунира Абдула била прехвърляна в различни болници в ОАЕ и в чужбина. През април 2017 година семейството получило субсидия за лечение в Германия. Жената била оперирана и непрестанно трябвало да бъде на физиотерапия, за да не атрофират мускулите й. През юни 2018 година, седмица преди изписването, тя се раздвижила.

Това изглежда било предизвикано от скандал в стаята й, в който участвал синът й. Изглежда Мунира Абдула усетила, че той е застрашен и започнала да издава неясни звуци. След три дни извикала сина си по име, а после казала имената и на своите братя и сестри. Когато се събудила, тя с трудност отговаряла на въпросите на лекарите и казала стихове от Корана. С времето Мунира Абдула станала по-комуникативна, пише Блиц. Сега отново е преместена в болница за физиотерапия и рехабилитация в страната си. В доклад на болницата от миналия месец се казва, че "тя може да общува, особено в познати ситуации".

 
loading...
 
 

 

ХОРОСКОП


Овен

Телец

Близнаци

Рак

Лъв

Дева

Везни

Скорпион

Стрелец

Козирог

Водолей

Риби