Е това е вече прекалено! Най-известна водеща на бТВ го прави с мъжа си на улицата, скандалът е тотален!

loading...

Мария Силвестър най-сетне разкри колко обича новия мъж до себе си и показа на феновете си доста интимна сцена между двамата.

42-годишната водеща на "Бригада Нов дом" преживя тежък развод с артиста Силвестър Силвестров и оттогава не парадира с любовните си връзки, нито може да бъде изловена в крачка.

Още преди години тя призна, че има приятел, но побърза да уточни, че е самостоятелно момиче и сама си е купила къщата, в която живее със сина си. Напоследък обаче започва да повдига завесата около личния си живот и да споделя кадри с любимия си.

Наскоро в стори в "Инстаграм" Силвестър се показа в прегръдките на млад мачо с атлетична физика. Той очевидно е много влюбен в нея и непрекъснато напира да я целува, но пък и тя не се дърпа много. В сторито Мария признава, че е в Русе, където си забравила телефона до банкомат, но младият мъж й го върнал.

Дали романтиката на града край Дунава или вечните клюки по неин адрес, които я вкарваха в леглото на колегата й майстор Караджов са причина Силвестър най-сетне да се разкрие, остава загадката. Единственото сигурно е, че тя е много щастлива и видимо подмладена в компанията на любимия, пише "Хотнюз".

 
loading...
 
 

 

ХОРОСКОП


Овен

Телец

Близнаци

Рак

Лъв

Дева

Везни

Скорпион

Стрелец

Козирог

Водолей

Риби