На 3 зодии много ще им провърви! Вижте любовния хороскоп за месец май!

loading...

Овен През месец май ще ви се струва, че всичко е прекалено объркано и сложно. Отношенията ви не само в любовта, но и в семейството ще бъдат подложени на изпитание.

Важно е да запазите спокойствие, за да разрешите с лекота всички конфликти.

Необвързани: Не бъдете нетърпеливи и прибързани. Ще ви се струва, че през месец май броят на запознанствата е сведен до минимум, но звездите съветват да не прибързвате със започването на нова връзка.

Обвързани: Месецът за вас ще премине под знака на осъзнаването. Това ще е периодът, през който ще можете ясно да си представите бъдещето с любимия човек и ще бъдете готови за сериозен разговор.

Телец Началото на месеца ще започне наистина добре за представителите на зодия Телец. В професионален и в личен план ви очакват много добри новини.

Необвързани: Никога не бива да забравяте, че навсякъде около нас има хора, които могат да се окажат наши сродни души. Но това в никакъв случай не означава, че трябва да бъдете постоянно нащрек и да ги търсите. Оставете всичко на случайността.

Обвързани: Бъдете импулсивни и планирайте пътешествие, което ще промени живота ви. Половинката ви със сигурност ще одобри идеята ви, а откъсването от ежедневието ще се отрази благоприятно върху връзката ви.

Близнаци Май месец ще бъде доста напрегнат за представителите на зодия Близнаци. Сега не е моментът да се отпускате. Преследвайте целите си и трудът ви ще се отплати.

Необвързани: Бъдете подготвени, защото липсата на свободно време ще бъде пречка. Не се поддавайте на емоциите си, а се опитайте да промените графика си и да се забавлявате, когато е възможно.

Обвързани: През месец май с половинката ви ще бъдете на вълната на „сивото ежедневие“. Само от вас зависи да върнете романтиката в отношенията.

Рак Любовният хороскоп за месец май сочи, че представителите на зодия Рак ще копнеят за независимост, което ще доведе до редица пререкания.

Необвързани: Най-вероятно ще учудите всички около вас, тъй като през този месец желанието ви да излизате и да бъдете сред хора ще бъде огромно. Запомнете, че всичко трябва да бъде умерено и е възможно да срещнете мечтаната половинка.

Обвързани: Бъдете по-умерени, тъй като през този месец ще има доста предпоставки за разпри с най-близките ви хора. Не забравяйте, че всички проблеми могат да се решат с комуникация.

Лъв Сега е моментът да се отпуснете и да се наслаждавате на хубавото в живота. Забравете за досадните ангажименти и се отдайте на приятни преживявания, които ще ви дадат нови сили и много енергия.

Необвързани: Не бъдете мнителни към новите хора, които ще се появят в живота ви. Отдайте се на емоциите си и изживейте всеки миг с новия човек по най-добрия начин.

Обвързани: Имате нужда от почивка и май е месецът, който е идеален за тази цел. Забавете темпото и планирайте вълнуващи преживявания с любимия човек.

Дева През май месец ще ви бъде трудно да се отървете от мрачното настроение, което ви преследва. Най-добрият начин да се справите с него е да направите нещо за първи път, нещо, което ще ви извади от зоната ви на комфорт.

Необвързани: Желанието ви срещи с приятели и нови запознанства е сведено до минимум през този месец. И макар че последното, което искате, е да излезете в петък вечер, ви препоръчваме да направите точно това. Ще се изненадате от развоя на събитията.

Обвързани: Имате нужда от почивка и май месец е идеален за тази цел. Забавете темпото и планирайте вълнуващи преживявания с любимия човек.

Везни През този месец ще имате усещането, че всичко ви се изплъзва и не можете да го контролирате. Повече от всичко ще имате нужда да поговорите с близък приятел, който наистина ви познава и може да ви даде насоките, от които се нуждаете.

Необвързани: Периодът не е подходящ момент за започването на нова връзка. По-добре си дайте малко време и обмислете всички плюсове и минуси.

Обвързани: Не е препоръчително през месец май да провеждате сериозни разговори за бъдещето с половинката. Никой от двама ви не е достатъчно спокоен, което може да доведе до по-големи разпри. По-добре изчакайте.

Скорпион Скорпионите могат да очакват проблеми в любовта през този месец. Конфликтите няма да бъдат изключение и трябва да се въоръжите с доста търпение и да бъдете готови на компромиси, за да хармонизирате романтичните взаимоотношения.

Необвързани: Възможно е точно през този месец да срещнете половинката, за която мечтаете. Подходете сериозно към всяко ново запознанство.

Обвързани: Отношенията с партньора ви ще бъдат доста сложни през месец май. Запомнете, че конфликтите няма да ви помогнат и се опитайте да обуздаете страстите.

Стрелец Представителите на зодия Стрелец не бива да бъдат изненадани, ако през месец май се чувстват несигурни в чувствата си.

Необвързани: През месец май най-вероятно ще срещнете огромен брой възможни партньори. Не се оглеждайте за подходяща половинка сред познатите ви, тъй като връзката няма да бъде дългосрочна.

Обвързани: Месец май не е подходящ за правене на дългосрочни планове с половинката. Вместо това просто се наслаждавайте един на друг.

Козирог Звездите предричат, че първата половина от месец май ще бъде трудна в любовно отношение за представителите на зодия Козирог.

Необвързани: Има голям шанс това да бъде месецът, през който ще срещнете така желания партньор. Но бъдете нащрек, защото около вас ще има много ухажори, които търсят просто краткотраен флирт.

Обвързани: Ще ви бъде трудно да достигнете до консенсус по различни въпроси с половинката. Опитайте се да направите компромис, за да не се стига до любовни сътресения.

Водолей През месец май ще бъдете настроени на еротична вълна. Възползвайте се от това настроение и си подарете незабравими изживявания.

Необвързани: По всяка вероятност ще срещнете интересен човек, но ще се наложи да положите усилия, за да задържите вниманието му. Но запомнете, че ако и след това интересът му не се засили, просто не ви е било писано да бъдете заедно.

Обвързани: Необходимо е да сплотите семейството. Организирайте пътуване заедно, за да можете да се отпуснете и да забравите за всички проблеми, докато сте заедно.

Риби Първата половина от месеца ще бъде изключително благоприятна за представителите на зодия Риби. Необходимо е единствено да бъдете по-търпеливи.

Необвързани: Това е месецът, през който ще срещнете мечтаната половинка и ще се влюбите. Не мислете за нищо, а просто се отдайте на приятните преживявания и се забавлявайте.

Обвързани: Месец май ще бъде обгърнат от романтика за представителите на зодия Риби. Има голяма вероятност да се зарадвате от новината, че семейството ви ще се увеличи.

 
loading...
 
 

 

ХОРОСКОП


Овен

Телец

Близнаци

Рак

Лъв

Дева

Везни

Скорпион

Стрелец

Козирог

Водолей

Риби