Хороскоп на Анджела Пърл за май 2019 - Паричен поток и нови възможносит за 4 зодии през май

loading...

 

Май месец е бунт на пролетни багри, цветя в градините и цветни лехи. Май е ясно звездно небе през нощта, нежна зора сутрин.

Това е първата гръмотевична буря, “цъфтежа” на дъгата след топъл дъжд. Май е определено най-топлият и най-красивият пролетен месец.

И за да бъде толкова добър в различни сфери на живота, заслужава да се знае астрологичната прогноза, за да се разбере към какво е по-добре да насочите вниманието си през май: да се съсредоточите върху работата или почивката, дали можете да подписвате важни документи или да отворите собствен бизнес, или да останете сами и да спечелите сила ...

Анджела Пърл, един от най-обичаните астролози на нашите читатели, ще даде отговори на всички тези въпроси, които засягат всички. Нейните предсказания се сбъдват и помагат на много хора!

Тайната на семейното щастие
Днес ще ви представим подробна прогноза за май-2019 от Анджела Пърл. Телци, времето ви е дошло!

Овен
От 1 до 15 май Овен ще привлича, като магнит, възхитителен външен вид в очите на другите. Прекрасно време за преговори и контакти. Всички неомъжени и неженени Овни ги очаква приятна и дългоочаквана изненада - среща с нова любов.
Втората половина на месеца ще се хареса с неочакван финансов приток. И може би ще имате интересна идея, изпълнението на която ще ви помогне в решаването на финансови въпроси. От 17 май - голям период за започване на ремонти в къщата. Всички планети ще съпътстват успеха ви!

Телец
От самото начало на месеца ще има ясно разбиране, че всичко  добро предстои. Май ще ви даде всички ресурси за ново начало.
Някой или нещо ново идва в живота на Телец: било то нова любов, работа или новина за дете. Но новият период в живота определено ще започне!
След 7 май ще откриете неочаквани финансови приходи, които дори не сте предполагали! Месецът е благоприятен за промяна на имиджа, лична грижа под формата на козметични процедури и масаж.

Близнаци
Добър момент да завършите всички стари дела и да се съсредоточите върху личния си живот. Първите 10 дни от май трябва да се посветите в почистването на тялото, възстановяването на реда, както в мисълта, така и в къщата. Струва си да се отървете от токсични хора или работа с омраза.
Май за Близнаците е прекрасно време да останат сами, да разберат себе си и да разберат какво наистина искат. Втората половина на месеца ще бъде по-активна. За да се чувствате добре, е необходимо да правите физически упражнения и да внимавате с алкохола. Добър момент да купите или продадете кола.

Рак
В последния месец на пролетта Раците ги чакат очевидни промени. Ако искате да срещнете любов, не чакайте. Посетете интересни места и се запознавайте. Ако връзката не се превърне в лична, тогава със сигурност ще станете бизнес партньори и приятели.
Добър момент да започнете бизнес или да смените работата си. По отношение на здравето всичко ще бъде наред!

Лъв

За величествения Лъв, май ще бъде отличен напредък в кариерата. Ще има много сила и енергия за нови постижения и победи. С финансите всичко ще бъде дори по-добро от очакваното!
През втората половина на месеца може да се появи информация или да се разкрие някаква загадка, която ще се отрази на перспективата ви. Струва си да се обърне внимание на здравето!

Дева
Астропрогнозата препоръчва Дева да бъде свръхактивна и инициативна, за да промени ритъма на живот и да изпълни основна работа. Пасивността не е на мода сега, помислете за това. Необходимо е внимателно да се третират парите и кариерата. Ако не искате да загубите работата си, тогава не казвайте на никого за плановете си.
Благоприятни пътувания, дори и за къси разстояния. Не забравяйте за почивка и сън, за да не навредите на здравето. Краят на месеца ще доведе неочакван познат, който може да се превърне в топла връзка.

Везни
Хороскопът за май-2019 за Везни не изключва възможността за остри конфликти с приятели, роднини и близки. По това време трябва да наблюдавате собствените си емоции, иначе сериозната борба и дори раздялата не могат да бъдат избегнати.
След новолунието, което ще бъде на 4 май, ситуацията ще започне да се променя към по-добро. Типичните представители на въздушния елемент ще могат да възстановят отношенията си с важни хора и да сключат мир с нарушителите. Това е подходящ момент за укрепване на семейните връзки и взаимното разбирателство и нежност ще се върнат към любовните съюзи.

Скорпион
Ако отдавна сте мечтали за почивка или пътуване, това е най-благоприятният период за опознаване на себе си и света. Така че, ако имате възможност да спрете нещата и да си направите екскурзия, но по-скоро я направете.
Май също е благоприятно за началото на олицетворението на онова, за което отдавна сте мечтали, но не смеехте да го направите. Регистрирайте се за езикови курсове, посетете клас по танци или планирайте скок с парашут - пространството ще съпътства вашите мечти и желания, за да се реализира по най-благоприятен за вас начин.

Стрелец
Здраве и външен вид - това е, за което трябва да се грижи  Стрелец. Ако е необходимо, направете си изследвания и тестове за здравето. По-лесно е да се идентифицира вероятно заболяване и след това успешно да се лекува.
Хороскопът за май 2019 съветва Стрелец да посети козметик, фризьор, стилист. Професионалистите ще работят върху вашия имидж, носещи в него оригиналност и модни тенденции. Това е подходящият момент за посещение на социални и културни събития!

Козирог
май месец ще донесе на Козирог много радост! Много е възможно през този период да можете да срещнете човек, който ще открадне сърцето ви. Месецът обещава много романтични срещи и приятни срещи.
Но за семейството си Козирог е по-добре да не се задържа след работа, така че да не предизвиква дива ревност в съпруга. Черният дроб и стомаха създават проблеми? Тогава Козирог трябва да се справи по един начин - в клиниката за пълен преглед. Имайте предвид, че самолечението може да влоши положението!

Водолей
Нов човек ще влезе в живота на Водолея, и това напълно ще заеме мислите и вечерите му. Това е чудесно време за изграждане на личен живот. Семейството на Водолей също очаква прехода към ново ниво на отношения.
Всичко, свързано с недвижими имоти, ще излезе на преден план (след новолунието, което ще се състои на 4 май). През май Водолей трябва да възстанови реда във финансите: безразборното разхищение на пари няма да ви донесе радост. Отказвайки незадължителните покупки, ще усетите различен вкус на живота.

Риби
през май Рибите трябва да бъдат внимателни и разумни, такава политика ще донесе късмет и много ползи. Помислете за събитията, анализирайте героите на хората и собственото си поведение, работете върху изкореняването на лошите навици.
Ако има нещо важно в работните планове, опитайте се да го забавите. Всяко предприятие няма да получи желаното продължение. Не забравяйте да се срещнете с тези приятели, с които не сте се виждали от дълго време, и обърнете внимание на по-възрастните членове на вашето семейство. Здравето ви няма да се провали!

РЕДАКЦИОНЕН СЪВЕТ
Всеки знак има свои положителни и отрицателни черти. Разбира се, вие също трябва да обърнете внимание на пола, времето на раждане на човек и други фактори .
Благодарение на съветите на красивата Анджела Пърл  можете да избегнете трудностите и да промените живота си към по-добро благодарение на прогнозата за звездите.

Споделете този подробен хороскоп за май-2019 с вашите приятели в социалните мрежи: нека те също да знаят какво очаква последния им пролетен месец.

"За Жената"

 
loading...
 
 

 

ХОРОСКОП


Овен

Телец

Близнаци

Рак

Лъв

Дева

Везни

Скорпион

Стрелец

Козирог

Водолей

Риби