Активиране на щастието и Фън Шуй прогноза за май 2019 година по китайските зодии

loading...

Според китайския календар, на 7 май, настъпва месецът на жълтата земна Змия, и лятото идва с него. Първият летен месец се свързва с елемента на огъня.

Тази година ще трябва да бъде по-скромна: любимката на годината, Свинята не се харесва от змията.. Сблъсъкът на Змията и Свинята през май 2019 г. може да доведе до неочаквани и не винаги приятни промени.

Предателство или преданост?

Земната змия означава суха и твърда почва, пустиня с камъни и тръни. Характерът на Земната змия е твърд и безкомпромисен. Тя се бори за истината и справедливостта през цялото време, понякога непримирима и жестока. От друга страна, представителите на този знак са надеждни партньори. Жените – разумни и пестеливи домакини.

Въпреки че представителите на Земната змия са чужди на чувствата, можете да разчитате на тях и да се доверите на думите им. През май тези характеристики на Змията ще определят събитията от месеца.

В месеца на Змията може да настъпи внезапна промяна на властта и номинирането на напълно незабележими личности. Кариера за много хора ще стане по-важна от другите стремежи. Ще има неочаквани възможности и желания, които да преминават през главите им. Не трябва да правите това, иначе след три месеца всичките ви постижения, като в една приказка, „ще се превърнат в тиква”. Справедливост, постоянство в постигането на целта, стабилни отношения и подкрепа на приятели – всичко това ще донесе успех в трудния месец на сблъсъка на змии и свине.

Въздействието на сблъсъка може да бъде намалено с малки пътувания във или около града. Разхождайте се много, на екскурзии, най-важното е да не седите на едно място.

Месецът е особено труден за Заекът и Маймуната. Представителите на тези знаци през май трябва да бъдат спокойни и предпазливи в действията си и дори с думи. Всяка искра може да запали пламък.

За Кучетата Змията е „магьосник на любовта“, но заради срещата в Годината на Свинята не трябва да формализирате отношенията този месец.

През май ще бъде благоприятно да се откриват депозити в банки, да се купуват и продават недвижими имоти; опитайте се разумно да спестявате и умножавате ресурсите си.
Талисман с образа на Дракон може да ви подкрепи и защити в трудния месец на Земната Змия. По-добре е, ако е направен от метал, особено сребро.

Здравето няма да предизвика страх, но е възможно рязко наддаване на тегло, така че не се увличайте с празнични софри. Повече яжте зелени зеленчуци и всичко ще бъде наред.

Не пропускайте възможности

Май няма да ни зарадва с голям брой добри дни за дългосрочни планове и мащабни събития. Затова използвайте съветите на китайския календар и хванете късмета си.

Календар на успешните дни

16 май е ден на успех във всички области. Можете да се преместите на ново работно място, да отворите бизнес, да се ожените. Денят е благоприятен за продажбата и покупката на недвижими имоти, а звездата на деня „Кофата” ви обещава богатство и просперитет.

22 май – големи покупки, ново посещение, отваряне на бизнес, всичко ще се получи този ден. Всичко, което започнете на този ден, ще се умножи. Не е подходящ само за сватби, тъй като това може да доведе до развод.

28 май също е подходящ за всеки дългосрочен бизнес. Придвижете се, отидете на дълго пътуване. Можете да започнете курс на лечение, хирургия.

30 май е благоприятен ден за започване на нещо ново, работа или курс на обучение. Можете да кандидатствате за нова работа, но да се организира сватба не си струва.

Неблагоприятни дни!

Началото на месеца на Змията се пада в деня на „затварянето“. За да се избегнат трудности, е необходимо да се „затвори” преди всичко портфейла от ненужните разходи и, което е важно, да се „затвори” устата от сурови думи, клюки и празно бърборене.

7, 8 май, – не са подходящи за важни въпроси. Бъдете внимателни при транспортиране, шофиране.

11 май, 12 – следвайте портфейла си. Тези дни могат да доведат до неочаквана загуба на пари и недостиг на печалби.

14 май, 15 – ако е възможно, отделете дни за почивка, но не и активна. Спортът трябва да бъде отложен.

19 май, 20 – запазете емоциите и мислите си с вас. Сблъсъците на този ден могат да имат последствия.

Май няма да е лесен месец и за да се гарантира, че всичко върви добре, трябва по-добре да планирате почивката си и да пътувате предварително.

Отпътуването през първите дни на май не е най-добрата идея.

9, 10, 11 май – неблагоприятно за начало за пътуване. Ако тези дни вече сте на курорт, изключете екстремните забавления. Скачане с парашут, лов и др. тези дни не се препоръчва.

Активиране на щастието

В трудния месец на Жълтата Змия Висшите сили не ни оставят без подкрепа и защита. С помощта на прости действия можете да уловите късмета за опашката.

Активирането на „Зеления Дракон превръща главата си“ е подходящо за получаване на високи позиции, слава и богатство.

8 май, от 11 до 13 часа, запалете свещ в северозападния сектор на вашия апартамент или офис. Същите действия в същия сектор и в същото време се повтарят на 11 май.
„Птицата пада в пещерата“ – активиране за получаване на лесни пари.

На 9 май „птицата” ще лети на североизток два пъти през деня – от 7 до 9 часа и от 15 до 17 часа. По това време седнете в североизточния сектор на къщата и прекарвайте там, на място, тези два часа.

12 май уловете „птицата“ в югоизточния сектор от 15 до 17 часа. 

 
loading...
 
 

 

ХОРОСКОП


Овен

Телец

Близнаци

Рак

Лъв

Дева

Везни

Скорпион

Стрелец

Козирог

Водолей

Риби