Тя живее на село, но откри в двора си разлагащ се труп! Шок снимки, правителството на крак, та това е

loading...

Жена от Флорида е открила мистериозен труп в двора си. Тя е била толкова шокирана от находката, че е направила снимки и ги е споделила в социалните мрежи в опит да реши мистерията за това какъв вид е мъртвото животно, пише "Дейли мейл". 

Кели Гарахан разказва, че приятелят ѝ излязъл да търси кучето им и именно той се натъкнал на трупа на неидентифицираното съществото в двора. 

Както се вижда в множество снимки на Кели, животното има дебела и дълга опашка, муцуна със зъби и приличащи на пръсти израстъци с нокти и продълговат торс. Дължината му е около метър.  "Просто искам да знам какво е това", добави тя.  В поста си във Фейсбук тя пита: „Намерих това в двора ми… някой да е виждал това нещо преди или да знае какво може да бъде?“.  Въпросът предизвика множество предположения, вариращи от куче до алигатор, койот, видра, Комодски варан и гущер.

Някои по-фантастични отговори включваха чупакабра, блатна маймуна, „явно динозавър“ и „100% извънземно“.   

Кели каза, че е изпратила снимките на Комисията за опазване на дивата флора във Флорида за експертно мнение. 

Организацията отговори, че създанието е просто опосум, пише Блиц.  Каквото и да е животното, Гарахан каза, че мирише толкова много, че сега избягва района и иска някой да дойде и да го махне.  Не е ясно колко дълго животното се е разлагало в имота ѝ.

 
loading...
 
 

 

ХОРОСКОП


Овен

Телец

Близнаци

Рак

Лъв

Дева

Везни

Скорпион

Стрелец

Козирог

Водолей

Риби