ШОКЪТ Е НЕОПИСУЕМ! Ето коя е жертвата на зверското убийство във Варна! Та това е майката на самия

loading...

Oткритият труп на възрастната жена във Варна е бил в напреднала фаза на разложение, според източници, отлично запознати с разследването.

74-годишната жената е живеела сама в апартамент в квартал „Възраждане“ във Варна.

Именно в него е открито и разложеното тяло. Предвид степента на разложение на тъканите, трупът на жената е престоял в апартамента повече от месец, убедени са експертите, Блиц.  Въпреки това са налице категорични данни за травми, които възрастната жена не би могла да си причини сама.

Счупена е подезичната й кост, има и други увреждания. Но към момента специалистите не могат да направят категорична причинно-следствената връзка между тях и настъпилата смърт. Предстоят редица изследвания и експертизи. Тялото на мъртвата жена е установено след като съседи са алармирали, че от доста време на са я виждали. Направило им впечатление и неприятната миризма, която се носи от апартамента.

Според източници 74-годишната жертва има син, който страда от психично заболяване, води се на отчет и е бил хоспитализиран преди време. Засега няма задържани лица във връзка с тежкото криминално престъпление.

 
loading...
 
 

 

ХОРОСКОП


Овен

Телец

Близнаци

Рак

Лъв

Дева

Везни

Скорпион

Стрелец

Козирог

Водолей

Риби