Разтърсващи нови разкрития за побоя с наръганото момче в столицата

loading...

Административният ръководител на Софийска градска прокуратура Емилия Русинова даде извънредни подробности за кървавата драма, която се разигра в София с 16-годишно момче. Bradva.bg припомня, че в понеделник вечерта стана ясно, че момчето е било намушкано около 21:00 часа в района на бившия хотел „Плиска”.

„В днешния ден СГС повдигна обвинение на извършителя, за който сме събрали доказателства. Извършителят е непълнолетен, както и пострадалият. Деянието е извършено на 20 май“, заяви Русинова.„От събраните доказателства става ясно, че вечерта клубът (помещение, което се предоставя за провеждане на празненства, в случая за провеждане на рожден ден) е бил нает от непълнолетно лице.

Повечето присъстващи са били непълнолетни. Сред тях е бил обвиняемият“, добави тя. „След като е приключил рожденият ден и лицата са си тръгвали. Извън заведението е имало опит за словесен контакт. В резултат на това обвиняемият е извадил нож, който е видян от другите придружаващи го лица.

Ножът е бил в черен калъф. Хладното оръжие първо е било опряно в гърлото на пострадалия, а после е използван за останалите прободно-прорезни рани. Те са в анатомичната област и в големи кръвоносни съдове, пише Блиц. Нараняванията са могли да причинят смърт. Затова е повдигнато обвинение за опит за убийство“, заяви Русинова. „Има данни, че конфликтът е възникнал на фенска основа заради дербито, което е предстояло към онзи момент между Левски и ЦСКА”, заяви директорът на СДВР Георги Хаджиев.

 
loading...
 
 

 

ХОРОСКОП


Овен

Телец

Близнаци

Рак

Лъв

Дева

Везни

Скорпион

Стрелец

Козирог

Водолей

Риби