Дори и не подозираме колко е страшно! Близки на Валентин със смразяваща версия за смъртта му!

loading...

Близките на българина Валентин Качанов, който изчезна през март от Лондон, а по-късно бе намерен мъртъв в Темза, търсят пари, за да приберат тялото му в България. Семейството му и близките му са съкрушени, искат да приберат тялото на сина си в България, но нямат тази възможност, затова се обръщат към всички, които могат, за съдействие. 

Валентин излиза от квартирата си в Лондон, която делял с приятел и не се връща повече. Той оставя там паспорта си, други документи, всичкия си багаж. Телефонът му известно време е давал свободно, след което се изключва. 

Майка му, която е в България, се свързва в отчаянието си с българска полиция и Интерпол и започва издирването му.  Разследващите в Англия арестуват съквартиранта на Валентин, който е заподозрян за смъртта на българина, но после го пускат.  Все още не е ясно как точно е умрял младият мъж.  "Като говорих с неговите близки, те дори нямаха никаква идея, говорих дори със съквартиранта му, който бе арестуван за убийството. Единственото учудващо, че е живял три години абсолютно сам, дори не е познавал останалите българи. Учудих се, когато разбрах, че три години не се е прибирал в България. От това, което е станало, не знам дали не се е подхлъзнал или паднал... Но някак си, свързвайки факта, че си живял сам, може би е бил в депресия. Може и да е имал някакви проблеми, да се е криел, но определено не всичко е било нормално около него", разказва Атанас Чиков, който от Англия подема кампания за издирването на Валентин, пише Блиц. Тези, които искат да помогнат на близките на Валентин, за да приберат тялото му, могат да го направят на:

Сметка за България и от чужбина:

Рифат Качанов/ Rifat Kachanov  SWIFT: DEMIBGSF IBAN: BG86DEMI 9240 1000 217808

PAYPAL: yuliya_kachanova@yahoo.co.uk

 
loading...
 
 

 

ХОРОСКОП


Овен

Телец

Близнаци

Рак

Лъв

Дева

Везни

Скорпион

Стрелец

Козирог

Водолей

Риби