Тази седмица ще донесе същински погром на 3 нещастни зодии! Алена бие камбаната за всички от

loading...

Вижте какво вещаят звездите за седмицата според хороскопа на Алена, публикуван във в. „Уикенд“

Овен


В социалния ви живот ще настъпи раздвижване – ще имате шанс да се запознаете с нови хора и да обменяте идеи.

Не се поддавайте на изкушението да избягате в света на мечтите, а по-добре споделяйте своите разсъждения с околните, защото това ще ви обогати. Онези от вас, които планират смяна на работата, ще попаднат на правилния човек. Обърнете повече внимание на близките си.

Телец
Имате шанс да преосмислите важните си партньорства, да внесете нов елемент във взаимоотношенията си, а за някои от вас се очертава и нова връзка – интимна или в бизнеса. В случай че отдавна замисляте някакво начинание, за което ви е нужна помощ, или срещате трудности при реализацията на целите си, сега пред вас ще се открият възможности да срещнете необходимата подкрепа.

Близнаци
Всичко, случило се през последните месеци, ще бъде подложено на анализ, преосмисляне и ревизия. Една от сферите, в които ще усетите това влияние, е работата. Решенията и изборите, които сте взели, трябва да бъдат тествани в реалността, за да стане ясно кои от тях са работещи, както и кое е добре да претърпи изменение и допълнение.

Рак
Ще ви се иска да покажете на света на какво сте способни. Периодът ще е ползотворен за тези от вас, които се занимават с творческа дейност или с изкуство. Желанието ви за изява ще е силно и ще имате шанс да превъзмогнете притесненията, породени от мнението на околните. Ако имате дар слово, ще бъдете душата на компанията, а в работата си ще можете да представите добре намеренията си.

Лъв
Идната седмица ще ви е особено важна, защото пред вас ще се открие възможност да се потопите в дебрите на своя вътрешен свят и да се докоснете до истинските си желания. Много често ние правим нещо, защото са ни учили, че така трябва, а забравяме да питаме сърцето си от какво наистина има нужда. Насочете всичките си усилия, за да удовлетворите своите потребности и да сбъднете най-съкровените си мечти.

Дева
През изминалите дни вероятно сте получили знаци от какво е нужно да се освободите, за да продължите напред в определена област на живота си. Сега съдбата ви дава шанс да извършите въпросната промяна и да отхвърлите това бреме. За тези от вас, които не обичат разместванията и предпочитат сигурността, вероятно периодът ще е по-труден.

Везни
Пак ще ви занимават парични въпроси. Моментът ще бъде подходящ да положите ново начало във финансовата област и да определите към какво да се стремите в бъдеще. Ако парите не ви стигат или имате усещането, че полагате много усилия в работата, но не получавате адекватно възнаграждение, преценете какво да направите, за да промените това положение.

Скорпион
Миналото ще оказва влияние върху живота ви през следващите 7 дни. Ще трябва да преосмислите някои решения и да направите съответните корекции. Това ще доведе до известно забавяне, но така или иначе пътят напред вече е открит и сега е моментът да решите какво искате да постигнете. Целите, които ще си поставите, ще стоят пред вас и в бъдеще, затова бъдете максимално точни и конкретни, когато ги формулирате.

Стрелец
Ще имате шанса да се освободите от неща, които не ви вършат работа. Така ще се открие пространство, за да навлизат в живота ви нови хора, да изпитате непознати досега чувства. Още в началото на периода преценете какво не ви е нужно и какво ви дърпа назад. Постъпете така, особено ако усещате, че в някоя конкретна област от живота ви има застой – това е знак, че точно там трябва да извършите промяна.

Козирог
Ще ви се иска да споделяте и ще изпитвате особено силна потребност от романтика и близост. Ако сте от хората, които са склонни да се грижат за другите, то вашата половинка ще бъде истински щастлива през следващите дни, защото лесно ще усещате от какво има нужда. Така ще внесете топлина в дома си и хармония в интимните си отношения.

Водолей
Основната трудност пред вас ще е да намерите баланс между личния си и професионалния си живот. Вниманието ви ще е насочено към кариерата и периодът ще е особено подходящ да си поставите нови цели в работата и да формулирате приоритетите си. Не се разпилявайте, а бъдете целенасочени, защото концентрацията и самодисциплината ще са условие за успех.

Риби
Ще се отворите към света. Дори онези от вас, които не обичат да излизат от зоната си на комфорт или са по-консервативни, ще усетят желание да направят нещо ново и благодарение на това ще се обогатят. Използвайте този прилив на оптимизъм и помислете какво бихте могли да предприемете, за да направите живота си по-интересен и вълнуващ. Периодът е подходящ са определите и от какво обучение имате нужда.

 
loading...
 
 

 

ХОРОСКОП


Овен

Телец

Близнаци

Рак

Лъв

Дева

Везни

Скорпион

Стрелец

Козирог

Водолей

Риби