Митьо Очите извади тежката артилерия! Погва магистратите със страховит силовак, вижте кой е той!

loading...

Силовакът Георги Джендов, роднина на Митьо Очите, имал задача да притиска обвинителите

Несебърският мафиот Димитър Желязков – Митьо Очите, е вербувал свой братовчед за натиск и заплахи срещу трима прокурори, ангажирани в процеса срещу него.

Това разкриват пред „Уикенд“ криминалисти, разследващи постъпилите данни за бъдещи репресивни действия срещу държавните обвинители.

В началото на седмицата, когато бе разпоредителното заседание в Специализирания съд по делого срещу бандата на Митьо Очите, тримата прокурори се явиха в съда, охранявани от въоръжени цивилни служители на „Съдебна охрана“. Нито един от тях не пожела да коментира пред медиите поради каква причина са под съдебна охрана.

Според информация на изданието Митьо Очите е възложил на своя втори братовчед Георги Джендов задачата за натиск и репресии срещу прокурори. 40-годишният силовак бе част от бандата на Желязков, осъдена през 2008 година за търговия с дрога по Южното Черноморие. Тогава родственикът на несебърския мафиот подписа споразумение с прокуратурата и получи 3 години и 6 месеца затвор. Той е пуснат на свобода само след 10 месеца в затвора. Край морето са категорични, че Джендов остава човекът на Митьо Очите за мокри поръчки. От службите имат информация, че са издирвани адресите и личните телефони на тримата прокурори.

Междувременно съдебният процес срещу Митьо Очите бе отложен за 14 юни.

 
loading...
 
 

 

ХОРОСКОП


Овен

Телец

Близнаци

Рак

Лъв

Дева

Везни

Скорпион

Стрелец

Козирог

Водолей

Риби