Бившият на Мариана Векилска й извади кирливото бельо и направо я закопа! Разкри, че тя му е

loading...

Бившият на Мариана Векилска направи нови разкрития за раздялата им

Бившият на Мариана Векилска – Симеон Колев направи нови разкрития за раздялата им.

Той призна, че от 4 години двамата с водещата не са семейство.

И от момента на тяхната раздяла той е самотен баща. Времето не се оказало в полза на Симеон и вместо да преодолее раздялата с водещата, той се чувства по-зле.

Причината за това не е свързана единствено с решението на бившата телевизионерка да го напусне. Симеон Колев преживява тежко факта, че тя заряза сина си в България и реши да емигрира, за да гради кариера зад граница.

Той сподели, че раздялата му с бившата водеща не е била само най-драматичния, но и най-унизителния момент в живота му. Нараненият Симо споделя, че с времето осъзнал, че няма право да се сърди на пълнолетен човек за решението, което е взел.

Той не крие, че в момента двамата с Мариана Векилска дори не са приятели. Симо е категоричен, че винаги е на линия за нея и когато тя го търси, той се държи като отговорен и възпитан човек. Но в никакъв случай не би си позволил да бъде лицемер и да заяви, че двамата са в прекрасни отношения.

Той взе още си спомня последните думи на бившата си. На раздяла тя му казала, че той е просто перфектен и затова с него се живее трудно, пише Хот арена, позовавайки се на „Ретро“.

 
loading...
 
 

 

ХОРОСКОП


Овен

Телец

Близнаци

Рак

Лъв

Дева

Везни

Скорпион

Стрелец

Козирог

Водолей

Риби