Мнозина го подценяват и дори не подозират, че това стайно растение привлича парите в дома! Ето кое е "вълшебното" дърво

loading...

Растението красула, по-познато като дървото на живота, привлича парите към дома. Според източното учение фън шуй трябва само да го засадите вкъщи и финансовото ви състояние ще се промени към по-добро.

Дори и да не вярвате, всички знаем, че положителното мислене води към случването на хубави неща.

Много полезно при това е да подсилвате мислите си с действия, които да ви напомнят за желанията и мечтите. Това ще увеличи вероятността от промени в живота към по-добро многократно.

Даже и шарката на листата на красулата напомня цвета на прясно отпечатани доларови банкноти, отбелязват специалисти. Освен това растението влияе благоприятно на човешкия организъм. То допринася за доброто функциониране на мозъка и повишава физическата активност на лицето, което го притежава – това се дължи на факта, че големите му сочни листа съдържат етерични масла. Препоръчително е да поставите растението на работния плот: след известно време ще забележите, че работата ви носи повече удовлетворение и пари.

За да влязат парите в къщата, направете специален ритуал. Преди засаждането на дървото в саксия поставете на дъното й 6 монети и си представете себе си като успешен, здрав, богат човек. Когато го поливате, си представяйте тази картина редовно възможно най-ясно. Ако вече притежавате дървото вкъщи, може просто да заровите монетите в пръстта. Още по-добре ще е да завържете няколко червени кончета с монети на клоните. Красулата ще расте добре в малко по-голяма саксия – важно е растението да получава много светлина. Идеалният цвят саксия за това магическо растение е червено или бордо, може още кафяво, черно, злато или сребро.

 
loading...
 
 

 

ХОРОСКОП


Овен

Телец

Близнаци

Рак

Лъв

Дева

Везни

Скорпион

Стрелец

Козирог

Водолей

Риби