ПРИГОТВЕТЕ СЕ, ЕТО ГИ ЩАСТЛИВЦИТЕ! Това са зодиакалните двойки, които са обречени на вечна любов!

loading...

Когато хората започнат една връзка, те минават през истинска еуфория. Но първите ярки емоции и впечатления не гарантират, че свързването на двама души ще продължи дълго и това не е залог за бъдещо щастие. След известно време започват да се опознават и да подлагат на тест своята съвместимост ...

Ако двойка зодии не си пасват, ги очакват сложни изпитания, които много вероятно ще доведат до разпадане на връзката. Разберете кои двойки зодии имат най-добър шанс да живеят дълъг и щастлив живот. Може би именно в сегашния партньор е скрита вашата съдба!, пише zajenata.

Овен и Близнаци

Огън и въздух - тези два елемента се допълват взаимно перфектно. Както огънят не може да гори без въздух, така Овенът не може без Близнака. 

Партньорите в този съюз са привлечени един към друг не само на физическо ниво, харесва им съвместната интелектуална дейност. А това е отлична предпоставка за създаване на семейство! Около тези щастливци винаги витае празнично настроение, те имат силата да преодолеят заедно всякакви трудности.

Стрелец и Лъв

Логично е да се предположи, че два огнени знака трябва да се конкурират помежду си. Но това се случва само ако любовната двойка не е истинска. 

Ако чувствата са искрени, Стрелец и Лъв лесно ще намерят общ език и техният съюз е обречен на просперитет! Астролозите препоръчват да пътуват по-често: така ще поддържат огъня на любовта си.

Овен и Везни

Е, тези двамата наистина знаят как да работят в екип! Везните се управляват от женствената Венера, докато Овенът е ръководен от мъжкия патронаж на Марс. В тази двойка никога не изчезва интересът един към друг. И двамата в този съюз могат да постигнат зашеметяващ успех, те обикновено са много богати хора и най-важното - наистина щастливи.

Водолей и Дева

Практичната Дева и пълният с нови идеи Водолей са двойка, която има за цел да преобрази света към по-добро. Този тандем са истински магьосници, те могат да направят чудеса за един друг, никога не скучаят и не се карат за дреболии. Често Дева и Водолей споделят любовта към готвене, красиви неща и природата. Те са в състояние да устоят дори на най-жестоките удари на съдбата!

 

Рак и Скорпион

Раците са ужасно собственически, затова им е много трудно да изградят връзка. Те се стремят да влязат в личното пространство на другия и така развалят всичко! Но ако ракът е във връзка със Скорпион, се случва нещо изумително. Скорпионът обича рака да предявява правата си над него: това е най-доброто средство против подозрителност! На свой ред, Скорпионът подклажда в корубата на Рака страст.

Телец и Козирог

Два земни знака, които се разбират помежду си! Те стоят здраво на земята, но това не означава, че не са в състояние на съвършена любов. Телец и Козирог имат всички шансове да живеят заедно пълен с ярки впечатления живот до дълбока старост. Много често в такъв съюз се раждат няколко деца, защото земята е толкова плодородна!

Риби и Телец

Ако искате да си представите съвършения съюз, просто погледнете тази двойка! Здравият разум и мъдростта, присъщи на Телеца, подкрепят замечтаните и чувствени Риби. Тази двойка наистина цени другия и сърцата им са способни да набъбнат до размера на пететажна сграда от любов! Отношенията между партньорите са в постоянно развитие и това е добре: те могат да създадат едно наистина силно семейство!

Перфектната съвместимост между знаците  - добра опора за връзки, в които всички са щастливи. Но дори звездната съвместимост не гарантира, че любовта ще бъде вечна, ако двойката не работи върху това! Само с работа върху грешките и подкрепа един на друг можете да останете заедно за вечни времена ...

 
loading...
 
 

 

ХОРОСКОП


Овен

Телец

Близнаци

Рак

Лъв

Дева

Везни

Скорпион

Стрелец

Козирог

Водолей

Риби