БОМБА! Вижте коя е любовницата на шеф Манчев!

loading...

 

Разводът на шеф Иван Манчев и дългогодишната му съпруга Марина се нарежда сред най-скандалните в родния шоубизнес.

Говори се, че покрай бракоразводното дело топготвачът щял да изгори с 2 милиона лева, тъй като трябвало да подели всичко, придобито по време на съжителството, с доскорошната си жена, информира "Ретро".

До грозната им раздяла се стигнало заради извънбрачната афера на Манчев, който продължава да крие самоличността на настоящата си тръпка.
За новата любима на шеф Манчев не се знае много, защото не е популярно лице. Запознати издават, че е по-млада от него и се занимава с частен бизнес.

Двамата разнообразявали връзката си, която датирала от няколко месеца, пътувайки заедно по света. През миналия октомври били в Азия на кулинарен туризъм с журналистката Деси Цонева и мъжа ѝ Явор Стефанов, а преди това обикаляли Европа. Именно на снимка от обща вечеря с близките им приятели се вижда, че новата любима на звездния готвач е атрактивна блондинка, която стои неотлъчно до него на претрупаната с храна и пиене маса. Любимата на Манчев идеално се вписала в приятелската му компания и вече го придружавала абсолютно навсякъде. Покрай майските празници двамата за пореден път се възнаградили с кратко пътешествие до съседна Гърция, където отново отмаряли в компанията на бременната Деси Цонева и нейния годеник Явор.

Докато шеф Манчев е зает с новата си приятелка, за двете му деца Христо и Виктория се грижи бившата му. Хлапетата останали да живеят с Марина, а кулинарят се изнесъл при гаджето си. Въпреки това той се стараел да прекарва време с наследниците си и ги подкрепял финансово със солидна издръжка. От малкия екран шеф Манчев се представя като строг, но справедлив професионалист, ала това не е само екранен образ, защото и в живота имал същото поведение, издават негови близки. Той бил много взискателен към децата си и редовно ги наказвал, като ги лишавал от любимите им занимания за неопределен период от време.

„Понякога са толкова палави, че ако не ги накажа, ще ми се качат на главата”, споделял е топготвачът в свои интервюта. Въпреки скандалите, които го отчуждили от Марина, след раздялата бившите съпрузи съумели да заровят томахавката в името на наследниците си. За да се чувстват децата щастливи и спокойни, те се стараели да се придържат към добрия тон и да не повишават глас в тяхно присъствие.

 
loading...
 
 

 

ХОРОСКОП


Овен

Телец

Близнаци

Рак

Лъв

Дева

Везни

Скорпион

Стрелец

Козирог

Водолей

Риби