Прочетете своя точен хороскоп от BRADVA.BG за днес 13 юни! Ето какви изненади са ви подготвили звездите!

loading...

Хороскоп Овен (21 март - 20 април)Интересен ден. Хубав за пътувания и философски разговори, за поглед напред в бъдещето. Разбира се ще е важно ида свършите нещо полезно, иначе няма да намерите мира.

Хороскоп Телец (21 април - 21 май)Добър се очертава денят за вас, въпреки малките неудобства. Бъдете внимателни с разпределянето на финансите, забравете дребните изкушения, за едрите ще ви е по-лесно.

Хороскоп Близнаци (22 май - 21 юни)Не много ефективен ден, по-добре да го използвате за релаксация. Самоанализите също не са лош вариант, стига да не изпадате в самосъжаление. Бъдете оптимисти, нали знаете, че винаги може да е и по-зле.

Хороскоп Рак (22 юни - 23 юли)Може да се чувствате много натоварени със задачи през днешния ден. Активните действия трябва да са от ваша страна. Проявете повече търпение и практичност.

Хороскоп Лъв (24 юли - 23 август)Днес трудно ще ви свърта на едно място и е най-добре да си намерите някоя по-подвижна работа иначе ще пощръклеете. Ще се наложи да поговорите с доста хора, макар че малко от разговорите ще ви останат в ума. Май е добре да си записвате по-важните неща.

Хороскоп Дева (24 август - 23 септември)Очаква ви един силно енергетизиран ден, от вас зависи как ще приложите всички енергии, които ви тресат. По-добре ги канализирайте за приключване на вече започнатото, отколкото да стигате до конфликти.

Хороскоп Везни (24 септември - 23 октомври)На пръв поглед бавен и лежерен ден, но все нещо ще се случва, ще се наложи да сте на няколко места в един и същи момент, да давате съвети, информация, да пътувате и да действате едновременно. Със сигурност няма да Ви е скучно и определено ще Ви трябва времеврът.

Хороскоп Скорпион (24 октомври- 22 ноември)Променливо в определени границн ще е настроението ви днес. За доста неща имате да помислите, особено финансови. Важното е да не бързате с решенията.

Хороскоп Стрелец (23 ноември - 21 декември)Ден за соделяне и заедност. Юни е чуден, прекрасен и щастлив, когато намерите общ език с човека до себе си. За целта първо трябва да приемете другия и неговите различия. Готови ли сте на това?

Хороскоп Козирог (22 декември - 20 януари)От липса на ангажименти не можете да се оплачете. Важното е да имате план за действие и да го следвате. Бъдете концентрирани и философствайте по-малко.

Хороскоп Водолей (21 януари - 19 февруари)Не може да се Ще чувствате някакво особено, необяснимо напрежение около себе си. Това не е повод за приеснение, а напротив - за действие. Важното е да знаете какво искате и да не нагнетявате събитията.

Хороскоп Риби (20 февруари - 20 март)Не е лек този ден за вас. Ще срещнете проблеми в развитието на онова, което сте започнали, но това са трудностите при реализацията на нещата, така че не се ядосвайте предварително.

 
loading...
 
 

 

ХОРОСКОП


Овен

Телец

Близнаци

Рак

Лъв

Дева

Везни

Скорпион

Стрелец

Козирог

Водолей

Риби