КОЙ БИ ПРЕДПОЛОЖИЛ! Юки нанесе унищожителния удар и закопа Митьо Очите и бандата му!

loading...

Липсата на обвинения за поръчкови палежи на кафеавтомати по Черноморието Юмер Кадир Мехмед стана причина за втори фалстарт на делото срещу Димитър Желязков – Очите и бандата му в спецсъда, пише „Телеграф“.

„Заради тоя пироман ни разкарват от Бургас“, негодуваха вчера мутрите в съдебната зала, тъй като отсъствието на Юки блокира началото на разпоредителното заседание.

Дъщерята на боса Станислава и 10 от подсъдимите здравеняци скочиха на Темида с упрека, че умишлено укриват Мехмед, тъй като чакат отговор на съдебна поръчка от Турция, която ще позволи групата да бъде съдена за повече престъпления в изпълнение на Европейската заповед за арест, по която ни бе върнат несебърския бос. Липсващият подсъдим бе пуснат под гаранция от 1000 лв. В началото на пролетта и не се появи на 21 май, когато бе насрочено първото разпоредително заседание. От полицията са го търсили на известните им адреси на улица „Оборище“ в Бургас и в поморийското село Бата, но не е открит.

Съдът разпореди той да бъде издирен и измени мярката му за неотклонение в задържане под стража“. Ако в крайна сметка бъде открит Мехмед, ще бъде принудително доведен за следващото заседание, което ще се проведе на 4 юли. Според останалите подсъдими обаче съпроцесникът им се е превърнал в ухо на прокуратурата и е пропял срещу Очите и затова така благосклонно е пуснат под гаранция, а сега не може да бъде издирен.

Дюдюканията на мутрите трудно бяха овладяни от съдебните охранители и цивилните гардове, които пазят тримата наблюдаващи прокурори – Евгения Станкова, Емил Галипонов и Калин Близнаков, тъй като вече са получили заплахи за саморазправа. Митьо Очите, неговата дъщеря Станислава и още десет здрави момчета са предадени на съд за множество тежки престъпления, като рекет, палежи и нанасяне на побой. Ако вината им бъде доказана в съда, те могат да отнесат присъди до 15 години лишаване от свобода.

 
loading...
 
 

 

ХОРОСКОП


Овен

Телец

Близнаци

Рак

Лъв

Дева

Везни

Скорпион

Стрелец

Козирог

Водолей

Риби