Влизаме в седмицата на ужасите за тези 4 зодии, но ето за кои Алена вещае благодат!

loading...

Вижте какво вещаят планетите за седмицата според хороскопа на Алена, публикуван във в. „Уикенд“

Овен
Ще постигате успехи в професионалната област не заради стремежа ви да бъдете първи във всичко, а заради вашата готовност да научавате нови неща.

Ако кариерата ви е в застой или смятате, че сте способни да постигнете повече, търсете възможности да учите и да се развивате, така че да станете майстори в своята област. Към средата на периода някои от вас ще бъдат по-раздразнителни.

Телец
През идната седмица ще се изправите пред предизвикателството да откриете компромисно решение между това, което желаете вие, и това, което иска партньорът ви. Ще трябва да полагате по-големи усилия, за да постигате разбирателство. Дали ще успеете, зависи от волята ви, както и от готовността ви да говорите с човека до вас и да дискутирате проблема.

Близнаци
През дадения период спокойно обърнете поглед към бъдещето – към възможностите и събитията, които ви очакват там. Мечтайте, планирайте, подготвяйте се, уточнявайте подробностите – колкото повече мислите ви са насочени главно към новите неща, толкова по-добре за вас. Дори настоящето да не е такова, каквото ви се иска да бъде, не се обезкуражавайте и не мислете за пречките.

Рак
По една или друга причина служебните ви ангажименти ще минат на заден план и няма да бъдат ваш приоритет. Може да решите да си вземете отпуск, за да си починете, да отмените дадена задача, за която обикновено не ви достига време, или да останете на разположение на близките си. Едва ли ще бъдете толкова мотивирани в работата си обаче.

Лъв
Седмицата ще е изключително благодатна за бизнес – може да сключите изгодна сделка, да проведете успешни преговори или да прекратите неработещо делово партньорство. Има и една подробност обаче – няма смисъл да бързате, да напирате и да прилагате натиск. Що се отнася до личния ви живот и любовните връзки, през дадения период вашите желания вероятно ще се разминават с реалността.

Дева
Между 15 и 18 юни пред вас ще се открият възможности да се изявите по някакъв начин в работата или в социалния живот. Може да блеснете с външния си вид, с талантите си, с идеите си или с това, което сте сътворили. Препоръката към вас е да не стоите в сянка и да не проявявате излишна скромност – сега е моментът да излезете напред със самочувствие и да покажете какво знаете и какво можете.

Везни
Очаква ви сравнително спокойна седмица, през която повечето от вас ще бъдат в добро настроение и ще мислят позитивно. Дори когато обстановката е по-напрегната, вие ще успявате с философска нагласа да се извисите над проблемите. Не позволявайте да ви въвличат в чужди спорове и в интриги, но ако сте лично засегнати или в някакъв момент трябва да изкажете мнение, направете го – важно е гласът ви да се чуе!

Скорпион
Как ще се развият събитията през седмицата, зависи много от това по какъв начин оползотворявате енергията си – дали работите върху себе си и по собствените си проекти, или опитвате да влияете на другите, за да получите това, което искате. Ако е първото, то тогава може да свършите доста полезна работа – ще сте съсредоточени, ще се задълбочите максимално в това, което правите.

Стрелец
В случай че сте били по-натоварени с работа през изминалите дни, сега обърнете по-голямо внимание на себе си. Ако не се чувствате добре и не ви достига енергия, вземете мерки и забавете темпото. Има вероятност проблемите ви да са на емоционална основа, така че не потискайте чувствата си и им давайте воля. В подобни моменти е препоръчително да се занимавате със спорт или да се разхождате сред природата.

Козирог
През идната седмица ще усетят облекчение най-вече тези от вас, които през изминалите дни са срещали трудности в общуването с любимия човек или с делови партньор. Сега има шанс комуникацията да тече по-гладко и по-лесно да постигате разбирателство по спорни въпроси. Ще си улесните живота, ако не изисквате околните задължително да бъдат на една вълна с вас. Събитията ще следват собствения си ход.

Водолей
Периодът е много благоприятен за социалния ви живот, така че няма да ви липсват възможности за установяване на нови контакти и за забавления. Излизайте по-често, не се застоявайте вкъщи и не се затваряйте в себе си. Общувайте активно. Някои от вас е възможно да се запознаят с интересен човек.

Риби
За да се справите с предизвикателствата в средата на юни, преценявайте кое е най-важното за вас и не се опитвайте да бъдете на няколко места едновременно, иначе силите ви ще се изчерпат и нищо чудно да се преуморите, пише . Ако се престорите, че някои проблеми не съществуват или просто не се отнасят за вас, също няма да се чувствате добре. Помнете, че каквото и да искате да постигнете в този момент, трябва да си го извоювате сами.

 
loading...
 
 

 

ХОРОСКОП


Овен

Телец

Близнаци

Рак

Лъв

Дева

Везни

Скорпион

Стрелец

Козирог

Водолей

Риби