ВЗРИВЯВАЩ СЛУХ: Арестуваха Радост Драганова!?

loading...

Горещ слух за Радост Драганова обикаля медийното пространство

Горещ слух за Радост Драганова циркулира из медийното пространство от часове.

Според мълвата водещата е била арестува във връзка с обвинението за източване на ДДС в размер на 4 милиона лв. Клюката гласи, че телевизионерката е посетила Майчин дом, придружавана от полицаи.

Поводът за посещението й там е гинекологичен преглед, научи Хот арена.

Електронната медия успя да се свърже лично с Радост Драганова и разбра от първо лице дали разпространената информация е истина.

Тв водещата отрече слуховете, че е била арестувана. Тя опроверга твърденията, че има проблеми с властите и дори се запита кой разпространява подобна информация.

На въпроса дали е разследвана за източване на ДДС, Радост Драганова не отговори еднозначно, а единствено избухна в смях.

През последните месеци името й беше замесено в голям скандал. Радост Драганова се свърза с присвояването на фирма за фотоволтаици, която е собственост на гръцкия предприемач Харис Контурис.

Кипърецът вложил 800 000 евро собствен капитал и сумата от 3 милиона евро от кредит към банка Пиреос. Но след като дружеството започнало да реализира годишна печалба в размер на 1 милион лв, той разбрал случайно, че вече не е негов собственик. Кипърецът твърди, че Радост Драганова си е присвоила бизнеса му чрез измама.

 
loading...
 
 

 

ХОРОСКОП


Овен

Телец

Близнаци

Рак

Лъв

Дева

Везни

Скорпион

Стрелец

Козирог

Водолей

Риби