Не е за вярване! Диляна Попова и Асен Блатечки взеха съдбовното решение!

loading...

Асен Блатечки окончателно се нанесе при Диляна Попова

Асен Блатечки официално се събра с Диляна Попова. Двамата актьори вече делят общ покрив. Блатечки се премести в жилището на моделката и двамата често могат да бъдат забелязани, докато обикалят магазините в центъра на столицата.

Или просто да се разхождат заедно със сина си Борил.

Преди 6 години връзката на Асен Блатечки и Диляна Попова преживя сериозно сътресение. Актьорът заряза красавицата с бебе на ръце, за да се върне при законната си съпруга Катерина. Тогава той дори за миг не се замисли какво причинява на двете си жени и на децата, които има.

Но преди няколко месеца Асен Блатечки взе окончателно решение. Той избра Диляна Попова пред съпругата си Катя. Моделката прие актьора с отворени обятия и противоречията между тях вече са останали в миналото. Запознати коментират, че те са прекрасно семейство и във връзката им цари истинска хармония.

Асен Блатечки е осъзнал грешката си и не се отделя за миг от Диляна и от техния син Борил. Тримата са много щастливи и оценяват всеки миг, който прекарват заедно.

Много скоро двамата актьори ще участват в нов проект. В „Буров“ Асен Блатечки ще изиграе ролята на банкер. Не е ясно каква роля ще бъде поверена на неговата любима. Но и сигурно, че двамата отново ще си партнират не само в личния живот, пише  „Телеграф“.

 
loading...
 
 

 

ХОРОСКОП


Овен

Телец

Близнаци

Рак

Лъв

Дева

Везни

Скорпион

Стрелец

Козирог

Водолей

Риби