Полицията нахлу при Мартин, отвориха фризера и не се сдържаха! Смазаха го от бой на място, извергът се е сношавал с нея! Снимки!

loading...

BRADVA.BG представя на читателите си поредната покъртителна случка, която потресе САЩ!

Полицията е арестувала 47-годишния Мартин Орайли от г. Дънууди в Джорджия, след като е открила в голям фризер в мазето на къщата трупа на майка му Маргарет.

По първоначална информация Маргарет е починала през 2015, но мъжът е потулил смъртта й, за да събира пенсията й всеки месец. Но това е нищо! Според патолозите мъжът се е сношавал многократно с трупа на майка си!

Полицията е получила сигнал от съседи, които са видели как Мартин мие трупа на голата Маргарет в двора с маркуч в надуваем басейн. Те не са подозирали, че жената е починала, но ситуацията им се сторила крайно подозрителна, и известили властите.

Местният полицай Джеймс Дърам е открил зловещата находка. Той познавал възрастната жена от квартала, не се сдържал и нанесъл няколко удара на заподозрения при ареста му.

Мартин Орайли казал пред местен репортер, който го причакал в полицейското управление:

„Какво пък толкова, нали е мъртва, не чувства нищо! Правехме го само когато съм много пиян или когато се скарам с приятелката ми.“, предава „Атланта Хералд“.

Местните магистрати са погнусени от деянието и ще търсят максимална присъда за извратеняка. Очакват го най-малко 8 години зад решетките./BRADVA.BG

 
loading...
 
 

 

ХОРОСКОП


Овен

Телец

Близнаци

Рак

Лъв

Дева

Везни

Скорпион

Стрелец

Козирог

Водолей

Риби