МУТРЕНСКА ИДИЛИЯ! Въоръжени бригади с черни джипове всяват ужас по родното черноморие! Вижте само кой е шефът!

loading...

Тежко въоръжени охранители кръстосват Лозенец и сеят ужас сред гостите на курорта, сигнализираха смаяни курортисти. Те подозират, че черните джипове "Мерцедес" от мутренската G-класа са от свитата на сочения за наркобос Евелин Банев-Брендо, който е в неизвестност,  а според доклад на Прокуратурата е сред 600-те българи с влезли в сила присъди, но избегнали изпълнението й, пише Пик.

Миналия уикенд мощните машини са били забелязани край луксозния комплекс "Оазис", за който не е тайна, че е собственот на издирвания с Европейска заповед за арест Банев.

Трите джипа с общо около десетина дебеловрати момчета били паркирани в непосредствена близост до ризорта. Двама въоръжени гардове отцепили района и няколко часа простосмъртните гости не курортното градче имали проблем с паркирането.

Макар самият Банев по обясними причини да не се е мяркал в комплекса с години. Но всяко лято там царува дъщеря му Лара, която като по-малко бе похитена и върнаха жива на баща й срещу 1 милион лева откуп. Най-вероятно охранителите са докарали наследничката на Брендо, за която се знае, че в останалото време на годината живее и учи в престижен колеж в Лондон.

От няколко години в края на идния месец половината "Оазис" се отцепва специално за Лара Банева. На 29 юли тя има рожден ден и привиква в комплекса приятели и отрочета на богати родители. 

Последната публична поява на Брендо е през пролетта на 2017 г. Тогава Кокаиновият крал се яви в Апелативния съд, за да чуе присъдата си за прането на пари. Малко след това Италия и Румъния също го осъдиха - съответно на 20 години за трафик на кокаин от Южна Америка до Европа и на 10.5, отново за трафик на дрога. През април същата година Върховният касационен съд потвърди решението на Апелативния, но, каква изненада - Банев не бе открит на домашния си адрес, когато дойде време да бъде вкаран в затвора.

 
loading...
 
 

 

ХОРОСКОП


Овен

Телец

Близнаци

Рак

Лъв

Дева

Везни

Скорпион

Стрелец

Козирог

Водолей

Риби