Антон Хекимян разбра преди 2 мин, изпусна телефона и рухна в сълзи. Изгуби най-близкия човек

loading...

Антон Хекимян бил емоционално сринат, след като научил, че голямата му любов Василена Гръбчева е напът да мине под олтара.

Докато старозагорецът още е в издирване на своята житейски половинка, бившата му изгора, която е репортерка в конкурентната Нова телевизия, не само че отново е влюбена, но и вече живее под един покрив с избраника си.

Нещо повече – Мис Тв Чар се нанесла при новия си любим, по образование лекар, на втората седмица след първата им среща. Гръбчева се запознала с д-р Асен Цеков с цел да отрази неговата благотворителна изява, но работната среща преминала в лична.

„Не съм очаквала, че отивайки на работа, ще срещна любовта. За пръв път видях Асен на една бензиностанция, на която се бяхме уговорили да се срещнем, за да снимаме репортаж. Освен че стана „Млад лекар на годината“, той е и моторист.

Имат инициатива „Да дарим усмивка“, свързана с деца от домове за сираци, които посещават всеки месец. И така стана - видяхме се по работа и две седмици по-късно живеехме заедно“, повдигна завесата на личния си живот Василена.

Покрай новото си гадже Гръбчева също се е посветила на благотворителност и заедно с д-р Цеков посещава децата в дома в град Роман. „Даже се запалих и аз по моторите, искам да изкарам книжка, за да карам. Ще видим как ще се развие връзката ни, зависи от него. Той твърди, че още щом ме видял, вече бил сигурен, че съм неговата жена. Не съм вярвала, че нещо подобно ще ми се случи“, призна още хубавата Василена и разкрива, че плановете за сватба и деца никак не са им чужди.

Макар с Хекимян да имаха 5-годишна връзка, репортерката никак не съжалявала, че са се разделили, защото така и не могла да припознае в него бъдещия си съпруг. Блондинката останала разочарована от водещия на „Тази сутрин“, който само я залъгвал, че ще ѝ предложи брак, и тръбял по медиите как иска двамата да се оженят на възрожденска сватба. В крайна сметка се оказало, че кариерата за него е на първо място и не е готов да се обвърже сериозно. Именно в това двамата се разминали, защото тя не ламтяла за слава, а създаването на семейство ѝ било приоритет.

 
loading...
 
 

 

ХОРОСКОП


Овен

Телец

Близнаци

Рак

Лъв

Дева

Везни

Скорпион

Стрелец

Козирог

Водолей

Риби