ФУРОР! Няма да повярвате коя топ певица е в обятията на Георги Христов на морето! Първи снимки!

loading...

Нели Рангелова отдъхва в компанията на близкия си приятел Георги Христов. Певицата сама се похвали с фотос от Переа, Солун, като написа "Хубав ден от нас! Когато времето е спряло!".

Приятелството между Нели Рангелова и Георги Христов е сред най-здравите и дългогодишни в поп гилдията. Двамата са заедно повече от 35 години, а това не е първата им почивка в южната ни съседка. 

"Имали сме много весели случки, пътували сме къде ли не. На празници започвахме от сутринта и приключвахме вечерта. Около нас никога не е имало злоба или конкуренция. Като пеем заедно, никога не се надпяваме. Той е човекът, с когото пея най-добре, защото имаме химия на сцената, Иначе Жоро е много добър и свестен човек. Понякога е малко краен, ядосва се на различни несправедливости. Казва всичко в прав текст. Донякъде това е добре, но понякога – не, защото така си навлича много врагове. В това отношение си приличаме", призна преди време Рангелова.

Изпълнителят на "Черно и бяло" втрещи последователите си в социалните мрежи със странния си загар, който не е типичен за него. Мнозина предположиха, че Жоро се е пържил стабилно в солариума през зимата.

 
loading...
 
 

 

ХОРОСКОП


Овен

Телец

Близнаци

Рак

Лъв

Дева

Везни

Скорпион

Стрелец

Козирог

Водолей

Риби