НОВА ИНФОРМАЦИЯ: Нацията изтръпна! Силвия уби петте си дечица!

loading...

Французойката, убила пет от новородените си деца, беше осъдена днес на 20 години затвор, предаде Франс прес, цитирана от БТА.

Силви Хорнинг, майка на три големи деца и баба на четири внучета, избухна в сълзи при произнасянето на присъдата от съд в източния френски департамент О Рен (Горен Рейн).

"Трябва да обжалва. Двадесет години е прекалено, това е почти рекорд за Франция", заяви адвокатът на Хорнинг Ролан Мьоглен.

В този останал неразгадан в продължение на 14 години случай Силви Хорнинг е идентифицирана случайно през 2017 г., при обикновено съседско спречкване, което води до снемане на ДНК проба от нея, като майката на четири новородени, открити мъртви през 2003 г. в торби за боклук в местна гора.

Близките й с изумление узнават, че тя сама е родила пет бебета в банята си между 1995 и 2003 г., удушила ги е и години наред е крила телата им в килер преди да ги изхвърли в гората.

Останките на пето новородено бяха открити в хладилна чанта в семейното жилище близо до град Мюлуз.

"За мен това не бяха бебета, а някакви същества, които духът и тялото ми не приемаха, нещо растящо в мен, което не приемах", каза обвиняемата по време на процеса.

 
loading...
 
 

 

ХОРОСКОП


Овен

Телец

Близнаци

Рак

Лъв

Дева

Везни

Скорпион

Стрелец

Козирог

Водолей

Риби