Лошият сценарий се изсипа на политиците ни! Сидеров изригна: Без абсолютно никакви

loading...

Отношенията между мен, Каракачанов и Симеонов не пречат на управлението и не са важни, заяви лидерът на "Атака", част от коалицията "Обединени патриоти"

В голямата коалиция няма проблеми. Отношенията между мен, Каракачанов и Симеонов не пречат на управлението и не са важни. Ние си говорим най-нормално. Има критики от моя страна, но са на принципно отношение, а не на лично. Това заяви лидерът на "Атака" Волен Сидеров в предаването "Още от деня" по БНТ.

"Още през 2012 година ние предложихме да отпадна изцяло партийните субсидии. Нямаме против субсидията да е 0 или 1 лев.

Така или иначе българите не вярват вече на партиите. Ще подкрепим предложението на ГЕРБ. Категорично съм "за" намаляването на субсидията", сподели Сидеров.

"Договорът за добросъседство със Северна Македония не е достатъчно добре прецизиран. Трябва да спрем с джентълменство. Ако Скопие не подпише предложеният от нас анекс към договора, може и да не получи нашето одобрение за Европейския съюз", заяви лидерът на "Атака".

"Анексът не с цел за конфликт, искаме яснота. Историческите личности и събития не трябва да са предмет на спекулация, това са и нашите искания. Във вторник на коалиционния съвет ще се реши дали ще има анекс", завърши идеров.

 
loading...
 
 

 

ХОРОСКОП


Овен

Телец

Близнаци

Рак

Лъв

Дева

Везни

Скорпион

Стрелец

Козирог

Водолей

Риби