Безкрайно тъжно. Една от най-известните български красавици диагностицирана с тумор на черния дроб

loading...

Участничката в „Сървайвър“ Меги Дерм е с диагноза тумор в черния дроб. Притеснителната вест съобщи самата тя във Фейсбук. "Имам една новина, която за тези, които ме обичат, е лоша, а за тези, които ме мразят, е добра. 

На ехографа се видяха някои неприятни неща в черния ми дроб.

Съмненията на доктора бяха за тумор и киста. Кардиологът ме изпрати при д-р Ковачев в болницата.

Д-р Ковачев ме прегледа обстойно и потвърди наличието на тумор, който трябва да следим дали ще расте, също така трябва да се установи дали е доброкачествен или злокачествен", сподели Дерм на профила си във Фейсбук.

Тя приема спокойно диагнозата и я счита за изпитание, през което трябва да премине. "Аз приемам новината нормално, вярвам, че Бог знае какво ни праща! Така може би ще се отърва по-бързо от земните мъки, имайки предвид, че от години се опитвам да съм полезна по-мащабно на деца, но все някак някой ме възпира. Емоционално се сривам с всеки изминал ден... На физическо ниво започнаха да се проявяват (както и в случая) разни аномалии и болести. Всичко е от стрес! Не съм от стомана и аз съм човек! Освен това, ако Бог си ме прибере, няма да виждам жестокостта спрямо животните, ще се отърва от злото паразитно човечество! Всяко лошо за добро!", добави тя, цитирана от Хот Арена.  Участничката в риалитито споделя и две снимки от ехографа, на които е запечатано образуванието. 

 
loading...
 
 

 

ХОРОСКОП


Овен

Телец

Близнаци

Рак

Лъв

Дева

Везни

Скорпион

Стрелец

Козирог

Водолей

Риби