Столът на Никол Станкулова в Нова ТВ се клати! Вижте каква е причината!

loading...

Синоптичката Никол Станкулова роди дъщеря си Теа в началото на ноември, но скоро след това побърза да се върне на работа. Дългокосата красавица признава, че докато се изявява в ефира на Нова тв, разчита единствено на майка си Елена в грижите за бебето.

Причината е, че не иска да доверява детето си на чужд човек.

Никол се опасявала, че ако продължи отпуска си по майчинство, мястото й ще изстине или някоя по-млада и напориста конкурентка ще го заеме.

Затова поверила щерка си на бабата Елена и с бодри стъпки се отправила към телевизята, където всеки ден представя на зрителите прогнозата за времето.

Неотдавна Никол сподели в социалната мрежа, че животът й на млада майка e изпълнен с много предизвикателства. В началото се притеснявала дали ще се справи с новата си роля на родител. Имало период, в който страдала от недоспиване заради коликите на бебето, пише Пик.

Станкулова качила само 11 килограма по време на бременността и след раждането ги свалила безпроблемно. Тя твърди, че не е спазвала никакъв хранителен режим. "Тежа точно 55 кг. Не спазвам никакви диети. За съжаление ям хаотично и каквото срещна по пътя си. Нямам време за спорт и разкрасителни процедури", разказа синоптичката за начина си на живот.

Противно на очакванията, тя не роди дъщеря си Теа в частна болница, а предпочете дръжавната, макар че все пак броила известна сума за избор на медицински екип, пише седмичник.

 
loading...
 
 

 

ХОРОСКОП


Овен

Телец

Близнаци

Рак

Лъв

Дева

Везни

Скорпион

Стрелец

Козирог

Водолей

Риби