4-годишният Асен глътна монета от 5 стотинки, последва същинска трагедия!

loading...

4-годишно момченце от Дупница погълна монета от 5 стотинки и с линейка на Спешен център беше транспортирано спешно за „Пирогов”. От тел. 112 е подаден сигнал в Спешен център – Дупница, че разтревожена майка е съобщила, че синът й глътнал монета, пише struma.bg.

Дежурният медицински екип се отзовал веднага на сигнала и като пристигнали на мястото, ги посрещнали две силно изплашени жени – майката и бабата на 4-годишния Асен. Те през сълзи разказали, че детето си играело с монета от 5 стотинки и в един момент я поставило в устата си и я глътнало.

Детето е транспортирано до Спешен център. Направена му е образна диагностика и стотинката “лъснала” на рентгеновата снимка.

Момченцето е транспортирано за „Пирогов”, тъй като в дупнишките болници няма такава клинична пътека в детските отделения. „Няма опасност за живота на Асен. Стотинката ще излезе по естествен път”, коментираха медици вчера. Те споделиха, че често пациенти са им малки деца, погълнали най-различни дребни предмети или пък ги напъхали в носа или в ухото.

 
loading...
 
 

 

ХОРОСКОП


Овен

Телец

Близнаци

Рак

Лъв

Дева

Везни

Скорпион

Стрелец

Козирог

Водолей

Риби