На колегите им писна! Зейнеб сътвори същинска война в Нова телевизия!

loading...

Зейнеб работела само два месеца годишно

Истински бунт назрява в Нова тв срещу Зейнеб Манджурова – пише в. „Уикенд“. Веселата блондинка работи най-много 2 месеца в годината, и то на разпокъсан график, изчислили нейни колеги.

Това сериозно дразни екипа на предаването „На кафе“, където Зизу все още се изявява, а напрежението е напът да се превърне в бомба със закъснител – отбелязва изданието.

Животът в „На кафе“ наистина е хубав, както гласи слоганът на шоуто, но само за определени хори и най-вече за вечно усмихнатата Зейнеб. Чаровницата, която от доста време е като залепена за водещата Гала, успяла да си издейства такива условия на труд, че да се явява в студиото, когато иска, а да взима заплата, за която повечето зрителки могат само да мечтаят. Говори се, че всеки месец блондинката се подписвала срещу 3 бона – колкото повечето „панелисти“ в предаването. Само че, за разлика от тях, тя не е заета всеки ден.

„Зейнеб си е построила комунизма! Работи, колкото иска, а парите й са колкото й трябват“ – дразнят се колегите й от Нова тв. Тя не може да се оплаква финансово, защото от години има връзка с младия милионер Стоян Балевски, който покрива всичките й нужди – коментира изданието. Така нейната заплата отива за джобни, ако мъжът й не е на разположение.

 
loading...
 
 

 

ХОРОСКОП


Овен

Телец

Близнаци

Рак

Лъв

Дева

Везни

Скорпион

Стрелец

Козирог

Водолей

Риби