Таро прогноза на Анжела Пърл за юли – ВЕЗНИ внимавайте с прибързаните решения, КОЗИРОГ постигане на

loading...

Съветите на картите Таро ще ви помогнат успешно да преминете през юли 2019 година.

Всяка аркана в Таро съдържа важни съвети и предупреждения.

ТОП тарологът Анжела Пърл разкри прогнозата на Таро за месец юли, който е разделен на три декади -

първата карта се отнася за началото, втората за средата, а третата за края на месеца

Овен

В началото на юли, картата "Отшелник" показва на Овен, че е необходимо да се отдалечат от шума и суетата, за да проверят отново дали имат всичко, за да постигнат целта си или да завършат делото си. Според тази Аркана всеки ще може да коригира грешките, направени по-рано и ще намери отговори на неотложни въпроси.

Аркана "Императрицата" говори за възможността лесно да завърши започнатото и да получи заслужена награда.

 

Според тази карта е важно за Овен да елиминира бързането и да продължи да върви в избраната посока, без да се разсейва от външни работи. В този случай те ще могат бързо да преодолеят възможните препятствия.

Картата на „Колесницата“  означава пробив и в края на месеца Овен ще може да постигне всичко, от което се нуждае, ако не стой на едно място. Тази карта показва необходимостта от движение и развитие, което означава, че енергичните Овен ще могат да постигнат успех без забавяне.

Телец

Според карта "Дяволът" Телците  в началото на юли трябва да преминат тест на волята. Телец ще може да преодолее личните си слабости, което ще им позволи да стигнат до успех. Съвет на картата - Бъдете бдителни, за да избегнете досадни грешки.

Арканата “Смъртта”, въпреки лошите асоциации, символизира един нов етап от живота. Тази карта показва на Телец, че предишните цели вече не са актуални, което означава, че трябва да оставите миналото зад гърба си, така че в бъдеще ще се отворят нови врати за тях.

Аркана "Кулата" символизира приятни перспективи. Картата показва на Телец способността да се изоставят остарели принципи и неперспективни идеи и да се поставят нови цели.

Близнаци

„Умереността“ показва на Близнаци, че противоречивата ситуация ще бъде разрешена безопасно, но не трябва да се надяваме, че това ще се случи за една нощ. Според тази карта в началото на месеца е важно Близнаците да останат спокойни, за да не се спънат.

"Висшият жрец" - карта на мъдростта и лидерството. Според тази Аркана в средата на юли, Близнаци ще може да постигне успех в бизнес сферата, ако посвети време на наистина важни въпроси и не позволи да бъде разсеян от дреболии.

„Смъртта“ говори за драстични промени в живота, когато всичко старо умира, сякаш освобождава мястото за нови предизвикателства. Според тази карта за Близнаци е важно да се поддържа вътрешното равновесие и да не се придържаме към миналото, което вече е „изиграно“.

Рак

Арканата „Колелото на съдбата“ показва на Раците, че събитията в началото на месеца може да не се развият по предназначение. Въпреки някои трудности Арканата обещава успех, но за това е важно Раците да приемат съдбата си, за да управляват събитията в бъдеще.

Съветът на картата “Страшният съд” е да се разчита на интуиция, а не на бързане. С тази Аркана идва избавлението от трудности, което означава, че проблемите по пътя към благополучието ще бъдат завършени и целта ще бъде постигната.

„Императрицата” обещава на Раците положителен край на месеца, когато ще могат да направят правилния избор и бавно да вървят по избрания начин. Основният съвет на картата е да действаме честно и да не се опитваме да ускорим изтичането на времето и да не бързаме.

Лъв

Според Арканата "Колесницата", Лъвовете ще могат да направят бърз пробив, което ще ги доведе до дългоочаквания успех. Не се колебайте, за да стигнете до целта възможно най-скоро и да начертаете нови върхове за себе си, които да завладеете.

Арканата "Справедливостта" показва триумфа на справедливостта. Според тази карта всеки получава това, което заслужава, което означава, че Лъвовете ще могат да защитават доброто си име, да спечелят борбите си, но при условие, че преди това са действали честно и не се опитват да придобият нищо за себе си чрез измама.

Картата "Отшелникът" показва на Лъвовете чудесна възможност да се отърват от шума и суетата, да се отпуснат и да се потопят в мислите си. Съветът на Таро - оставете навреме грижите, за да намерите нова цел или да разрешите спорни въпроси, които ви пречат да вървите напред.

Дева

"Императорът" - карта на волята и оптимизма. С тази Аркана Дева ще може да постигне успех както в деловия, така и в личния си живот в началото на юли, както и да получи помощ от влиятелен човек. Съветът на тази карта е да не се съмнявате и да слушате гласа на разума.

В средата на месеца картата „Глупакът“ да се очакват неприятни събития, които се появяват най-често поради небрежност. Това може да бъде предотвратено, ако човек е внимателен към задълженията си. Благодарение на това ще бъде възможно да се избегнат грешките, които са далеч от дългоочаквания резултат.

На картата "Висшата жрица ", Дева трябва да разчитат на интуицията, която ще ги подтикне в правилната посока за успех. Арканата посочва, че съдбата изпраща очевидни признаци, които са важни за забелязване. Благодарение на такива знаци, Дева ще могат умело да избягват неприятности.

Везни

Според картата „Дяволът“, Везни ще трябва да се борят за лично щастие в началото на юли. Арканата посочва капан, в който Везни могат да паднат поради прибързани решения.

 

С тази карта ще има тест на волята, и по-нататъшния успех зависи от неговите резултати.

"Кулата" показва периода, в който плановете могат да бъдат прекъснати, и новите възможности ще заемат тяхното място. Съветът на Таро - не се противопоставяйте на промените, които отдавна са назрели.

Аркана "Слънцето" е положителна карта, което означава, че в края на месеца Везни ще могат да се насладят на успеха, както и да започнат нещо ново. Арканата показва просперитет, така че е много вероятно Везни да се справят с всички трудности до края на юли и да получат заслужена награда.

Скорпион

Аркана "Светът" символизира успешен период от живота, когато проблемите се решават без много усилия. С тази карта Скорпионите ще могат да се насладят на позицията си и бавно да изберат нова цел, постигането на която ще им донесе щастие и просперитет.

Картата "Справедливостта" е предупреждение. Арканата посочва значението на спазването на правилата, което ще ви спаси от грешки и неприятности в бъдеще. С тази карта миналите събития засягат настоящето и ако Скорпионите са били нечестни, то в средата на месеца ще трябва да платят за това.

"Страшният съд" показва способността за решаване на проблеми и спорни въпроси. Скорпионите могат да бъдат уверени в коректността на техния избор, но за да постигнат успех, те трябва да изпълняват честно своите задължения и да оценяват обективно какво се случва в живота.

Стрелец

"Колелото на съдбата" посочва на Стрелец, че развитието на събитията в началото на юли ще бъде извън техния контрол. Според тази карта промените в живота се случват по поръчка на съдбата. Стрелец ще могат да се справят с всичко, което се случва, ако имат доверие в съдбата и не отхвърлят промените.

Според картата „Смъртта”, радостни и тъжни събития се случват едновременно в живота. В средата на месеца Стрелец ще влезе в нов етап в живота, когато е необходимо да се реши и да се затвори вратата на миналото, за да се отворят нови перспективи в бъдеще. Старото умира, давайки път на нови предизвикателства и възможности.

"Слънцето" в сценария казва, че в края на юли Стрелец ще може да получи резултатите от своя труд и добри новини, както и да се радва на стабилна позиция и спокойствие. В допълнение, тази Аркана е идеалното време за нов скок напред за всяко начинание, което ще доведе до успех.

Козирог

Аркана "Умереността" показва способността да се постигне всяка цел. С тази карта е важно само да се откажете от бързането и правилно да разпределите силите. Благодарение на внимателна работа, ще бъде възможно да се избегнат досадни грешки, които в бъдеще могат да се превърнат в пречка по пътя към благополучието.

"Силата" обещава подходящо време, когато Козирозите ще могат да възстановят честно име, да се отърват от влиянието на манипулаторите и да сложат край на спорни въпроси. Тази карта символизира успеха, с който ще се сдобият Козирозите, ако са обективни и не прехвърлят отговорността върху раменете на други хора.

"Звездата" показва правилния път. Арканата символизира късмета и просперитета, което означава, че в края на юли Козирозите не трябва да се тревожат за резултата от започналите дела.

Водолей

Картата "Отшелникът" показва на Водолея необходимостта от справяне с чувствата и емоциите, събирането на мислите и намирането на решение на сложен проблем. В началото на юли е важно за тях да поддържат вътрешен баланс, за да изберат правилно посоката, водеща до успех.

Картата на „Колелото на съдбата“ показва неочакван обрат на съдбата, когато Водолей ще трябва да приеме промяната. Арканата обещава разрешаването на спорни ситуации и проспериращ период от живота, така че не трябва да се страхувате от бъдещето.

Арканата "Глупакът" носи предупреждение. С тази карта Водолей трябва да избягва прибързани решения. Арканата посочва, че Водолей рискува да се заблуждава, ако небрежно изпълнява задълженията си.

Риби

Картата "Императрицата" в прогнозата за Риби показва успех в делата. Те трябва да разчитат на съдбата и да позволят на събитията да продължат своя ход. Не бързайте при изпълнение на задълженията и в близко бъдеще това ще донесе положителни резултати.

Аркан "Умереността" призовава Риби към предпазливост. В средата на месеца те могат да бъдат изправени пред събития, които ще изискват отговорност, което означава, че бързината ще бъде неподходяща. Внимателността ще ви помогне да избегнете грешки.

Арканата "Отшелникът" символизира временна изолация. С тази карта Риби ще могат да спрат делата си, за да се потопят напълно в своя вътрешен свят, да търсят отговори на важни въпроси и да преодолеят трудностите, които им пречат да вървят към целта.

 
loading...
 
 

 

ХОРОСКОП


Овен

Телец

Близнаци

Рак

Лъв

Дева

Везни

Скорпион

Стрелец

Козирог

Водолей

Риби