Прочети своя ТОП хороскоп за днес 4-ти юли! БРАДВА.БГ ти пожелава щастлив и спокоен ден!

loading...

 

Овен

Основните ви ангажименти ще се насочени към дома, може би има някои неща да се ремонтират. Малко сте закъснели и е добре ча по-скоро да приключите с тези битови неволи. Днес се опитайте да бъдете по-мили с околните.

Телец

Днес няма да ви се работи много много. Е, наистина и вие имате нужда от малко разсейване. Ако ви е възможно, тръгнете си по-рано от работа. Обърнете повече внимание на децата си, но за да поиграете с тях, а не да ги изпитвате.

Близнаци

Активен участник сте в движението, дали е от място на място или са някакви сложни мисли, вие си знаете, важното е нещата да се развиват. Имайте предвид, че може да ви дойдат неочаквани гости, така че имайте нещо за почерпка.

Рак

Ден емоционален, носещ много впечатления и събуждащ дълбоки чувства. Не бързайте с изводите, доста сте пристрастни в оценките си. Плановете ви може да се окажат твърде съдбоносни.

Лъв

Ще сте безкрайно впечатлителни и това може да ви подтикне да направите неща, които ще изумят самите вас. Днес имате нужда да повярвате в доброто начало на хората, затова се срещайте с такива личности, които ще ви помогнат наистина да го направите.

Дева

Доста сложен се очертава днешният ден. Не вярвайте на всичко, което чувате, защото само ще се ядосвате. В къщи могат да възникнат сериозни противоречия, заради желанието ви за повече свободно време. По-добре не дискутирайте нищо важно днес, само ще развалите вечерта на всички.

Везни

Трудно ще се активизирате за каквото и да било, отдадени на мечти и планове за бъдещето. Колкото и да ви юрка някой, вие ще се чувствате някак далеч от ежедневието. А може би наистина трябва да избягате някъде от всички задачи.

Скорпион

Вие сте просто щастливци, чакат ви пътешествия, макар и само пред екрана на телевизора или компютъра. Днес не се отнасяйте прекалено в планове за бъдещи приятни изживявания, отделете малко внимание и на преките си задължения, няма да ви е трудно да приключите набързо.

Стрелец

Всички се подготвят за почивка, а вие трупате работа и задължения. Няма начин, ще трябва да доработвате извънредно. И да се заричате, че следващият път няма да поемате непосилни задачи, няма да го направите, така че просто приключете започнатото.

Козирог

Днес ще ви завихрят ежедневните задължения,и най-вероятно ще имате доста работа. Гледайте по-ведро на нещата, направете си план. Не подценявайте дребните болежки, вземете мерки.

Водолей

Не може да се Днес силно ще се влияете от емоциите на околните и това може сериозно да попречи на преките ви задължения. Опитайте да се усамотите и да не се превръщате в психотерапевт, защото наистина би ви депресирало.

Риби 

Днес ще вложите голяма част от енергията си, за да направите добро впечатление. Мнението на околните за вас живо ще ви интересува и заради това ще сте склонни на всякакви странни постъпки.

 
loading...
 
 

 

ХОРОСКОП


Овен

Телец

Близнаци

Рак

Лъв

Дева

Везни

Скорпион

Стрелец

Козирог

Водолей

Риби