Ужасяващо! Охранител на крематориум чул детски вик и засне видео

loading...

 

Охранител в крематориум публикува смразяващо кръвта видео, което смути потребителите в интернет. Мъжът, който се подвизама в различни форуми с никнейм security1275 твърди, че е заснел кадрите си по време на дежурство в крематориума, пише блиц.

По думите му той чул как детски глас вика за помощ и едва тогава забелязал нещо странно, пише Daily Star. Охранителят решил да заснеме с телефона си какво се случва, мислейки си, че някой си прави шега с него.

Той твърди, че се чували отдалечаващи се стъпки и силни, странни звуци. В един момент изкрещял: "Здравей, излизай, повече не си играя." След това охранителят излиза от крематориума и отива в колата си, а вътре в сградата вижда странни отблясъци.

Влиза вътре и отново чува ужасяващи викове.  

В коментарите си към публикацията мъжът твърди, че вероятно и друг път са се случвали такива неща в крематориума и сигурно това е и причината неговият началник да напусне работата си. 

Към края на видеото той е забавил част от кадрите и може да се види как призрачна, детска фигура се крие в тъмнината. 

Много от потребителите признават, че са се уплашили от видеото и съветват мъжа да си смени работата. Други, обаче, смятат кадрите за монтаж и фалшификат.

 
loading...
 
 

 

ХОРОСКОП


Овен

Телец

Близнаци

Рак

Лъв

Дева

Везни

Скорпион

Стрелец

Козирог

Водолей

Риби