Зловеща сила облада старата квартална кръчма! Случва се необяснимото, ето видео!

loading...

Палав полтъргайст обитава старо английско зведение в град Йорк. Барът Ye Old Shambles е и гордост, и загадъчна забележителност на градчето.  

Около 7 часа сутринта на 1 юли тази година барманът Люк Смитстън, както обикновено, се готвел да посрещне поредните клиенти.

В този момент се случило нещо удивително и не много безопасно: от горните полици изведнъж започнали да падат различни предмети: кутийки, високоговорител и т.н.

„Тъкмо приключвах с почистването и в този момент от горните рафтове започнаха да падат вещи, все едно някой ги хвърля от там. Някаква неизвестна сила го правеше бързо и доста предизвикателно. И ако не бяха камерите за наблюдение, едва ли някой би ми повярвал”, разказва барманът.

В заведението не за първи път се случват подобни странни неща. Персоналът споделя, че често чува тайнствени стъпки и звуци, идващи от неизползвани и заключени стаи, а с периферното си зрение понякога забелязват безплътни сенки, пише Блиц. Това обаче не притеснява нито работещите, нито посетителите, а по-скоро обратното: подобна мистерия, която по принцип е напълно безвредна, действа като магнит за посетителите, които търсят силни емоции.

А инцидентът от 1 юли е само допълнително потвърждение, че в стария пъб живеят неспокойни души. Както и че сред тях има и един истински „хулиган”, който определено прилича на полтъргайст.

 
loading...
 
 

 

ХОРОСКОП


Овен

Телец

Близнаци

Рак

Лъв

Дева

Везни

Скорпион

Стрелец

Козирог

Водолей

Риби