Няма аналог в цял свят! Вижте новия извънземен супер танк на Русия! Разбиващо видео!

loading...

Сухопътните сили на Москва залагат на „Армата“, но засега това изисква значителни производствени разходи

Русия бе домакин на Международния военно-технически форум "Армия 2019", на който присъстваха над 1,5 милиона посетители и 65 чуждестранни делегации.

Наблюдателят на The National Interest Марк Епископос нарече събитието „каталог на живите“ продукти на военния пазар, които руската страна възнамерява да изнася.

Отбелязва се, че "Уралвагонзавод" е представил подобрена версия на тежката бойна машина на пехотата Т-15. Посетителите са имали възможност да видят и унифицираната бойна платформа "Бумеранг" и платформата "Курганец-25". И трите са базирани на универсалната бойна платформа „Армата“, която ще стане основа за следващото поколение руски бронирани превозни средства.

Авторът отбелязва, че един от най-очакваните експонати е бил танкът Т-14. Моделът е дълъг 10,8 м, широк 3,9 м и висок 3,3 м. На изложението място намери и руският зенитен ракетен комплекс със среден обсег ново поколение С-350 „Витяз“, чиито изпитания приключиха през април тази година. Той трябва да се превърне във водещ комплекс за противоракетна отбрана със среден обсег.

В статията се отбелязва, че форумът потвърждава, че руските сухопътни сили „залагат“ на „Армата“, но засега това изисква значителни производствени разходи, които могат да бъдат преодолени в бъдеще.

 
loading...
 
 

 

ХОРОСКОП


Овен

Телец

Близнаци

Рак

Лъв

Дева

Везни

Скорпион

Стрелец

Козирог

Водолей

Риби