Държаха петима без сън цели 15 дни. Това, което се случи с тях ще ви изправи косите!

loading...

Това е един от най-зловещите „научни“ експерименти извършвани някога върху хора! Петима души са държани будни цели 15 дни, предава disclose.tv.

Това, което се е случило накрая надминава и най-големите страхове.

Това се случва в Русия през далечната 1948 година. Сталин има фикс идея да създаде свръхвойника на бъдещето.

Година преди това, руски учени показват друг зловещ експеримент – отрязани кучешки глави са поддържани живи с часове с помощта на системи, които симулират кръвообращение.

Целта на експеримента е създаването на войници, които да продължават да се бият за определен период от време, след като вече са убити!

 

Но това, което следва е наистина потресаващо. Избрани са петима политически затворници от препълнените сибирски лагери. Били са интелектуалци - оперен певец, инженер, счетоводител, университетски преподавател и лекар - всеки един от тях човек с висока култура, които са попаднали под ударите на безмилостните чистки на Сталин. Обещана им е свобода при едно единствено условие – че ще успеят да издържат 30 дена без никакъв сън!

Целта на експеримента е да се създадат войници, които никога не спят и имат по-голяма физическа сила и издръжливост от нормалните хора.

Експериментът е проведен в отдалечен научен център в Сибир.

Мъжете са затворени в специално помещение, а във въздуха е пуснат газ, който стимулира организмите им, за да не могат да заспиват.

Наблюдавани са през малки отвори във вратите, и разговорите им са слушани с микрофони. В помещението имало легла, течаща вода и тоалетна, книги и достатъчно храна за месец.

През първите дни мъжете си говорели, споделяли своите съдби.

 

Отношенията между тях започнали да се изострят към шестия ден, когато между тях започнали свирепи скандали – те се обвинявали взаимно, че са заключени в този затвор.

На деветия ден, единият от мъжете откачил и започнал да крещи неистово и да си блъска главата в стената! Крещял толкова силно, че си скъсал гласните струни и напълно загубил гласа си!

Другите мъже късали страници от книгите, увивали в тях своите фекалии и ги промушвали през малките отвори навън.

На 15 ден всичко било абсолютно тихо. Единственият признак на живот бил тихо дишане, което се долавяло от микрофоните.

Учените решили да влязат и да инспектират какво става вътре и изключили газа. Казали на затворниците да се отдалечат от вратата и да легнат по очи. Ако инспекцията мине без проблем, един от тях щял да бъде освободен. От вътре се чул дрезгав и хриптящ глас:

Ние вече не искаме да сме свободни!

Когато двама учени и трима войника влезли, те заварили неописуем ужас!

Храната била почти непокътната, но мъжете били целите в кръв и рани! Те имали отхапани пръсти, откъснати парчета месо по тялото. В последствие установили, че те са яли собствената си плът, която са откъсвали от тялото си с остри камъни! Раните били толкова дълбоки, че се виждали оголените им гръдни кошове.

Явно от спирането на газа те изведнъж обезумели и се нахвърлили върху шокираните войници. Имали нечовешка сила и буквално разкъсали със зъби единия от войниците. Последвала стрелба и двама от „опитните мишки“ били надупчени. Успели да надвият останалите трима, които все пак доказвали, че експеримента е успешен – създадени са същества, които не спят и притежават нечовешка сила!

Вързали ги за носилки и започнали животоспасяващи операции.

Мъжете молели лекарите да не им слагат упойка, и докато хирурзите ги режели, те изпитвали истинско удоволствие – буквално изпадали в екстаз! Двама от мъжете в последствие заспали и умрели скоро след това.

Последният, който оцелява молил да го върнат в камерата и да пуснат пак газа.

Докато го развързвали от носилката, той успял да се добере до пистолета на единия от войниците и застрелял учен в главата.

Войниците го простреляли многократно в тялото. Докато умирал го попитали:

Какво си ти!?

Мъжът отговорил:

Аз съм всеки един от вас. Аз съм истинската същност, която се таи дълбоко в душата на всеки един човек. Аз съм това, от което най-много ви е страх, но без което не можете.

Аз съм това, от което никога няма да можете да избягате. Аз съм всеки един от вас...

Единият от войниците довършил мъжа с изстрел в главата./Bradva.BG, кадри: Youtube

 
loading...
 
 

 

ХОРОСКОП


Овен

Телец

Близнаци

Рак

Лъв

Дева

Везни

Скорпион

Стрелец

Козирог

Водолей

Риби