Само който не е опитал, не е успял! Минус 6 кг за 8 дни – може, с водната диета! Ям всичко, има само 1 правило

loading...

Много диетолози са съгласни, че можете да отслабнете, просто като правилно пиете вода. Този начин да се отървете от излишните килограми няма нищо общо с изтощителния глад. Изглежда ви невъзможно? Тогава проверете сами!

Много диетолози са съгласни, че можете да отслабнете, просто като правилно пиете вода. Този начин да се отървете от излишните килограми няма нищо общо с изтощителния глад. Изглежда ви невъзможно? Тогава проверете сами!
Още повече, че можете да ядете както обикновено, без да се лишавате от нищо. Всичко, което е необходимо, е да се придържат към следните правила за пиенето на вода.
Принципи на водната диета: Преди всяко хранене трябва да се пие вода. Ако това е малка закуска, след това изпийте 1 чаша, ако е претъпкана маса – 2-3 чаши. Точно 2 часа след хранене изпийте същото количество вода, както преди ядене. По време на водната диета могат да се консумират всички обичайни ястия, дори и малко алкохол, при условие, че всеки 100 грама на напитката ще бъдат компенсирани от 200 гр. вода. Водата трябва да е чиста, без газирана. Можете да добавите резен лимон или няколко капки сок. Количеството течности (без да се включват сок, чай, супи) трябва да бъде най-малко 2 литра на ден. Но не повече! 5-6 литра вода могат да доведат до нарушаване на отделителната система. Пиенето на течност по време на хранене е нежелателно. За по-бързо намаляване на теглото, заменете един дневен прием на храна с вода. 2616 Защо да използвате водната диета? Намаляването усещането за глад се дължи на факта, че водата запълва стомаха. Ситостта по време на хранене идва по-бързо, като ви позволява да не преяждате. Водата ускорява метаболизма, премахва токсините и отпадъците. Навикът постоянно да се пие вода в най-чистата ѝ форма ще доведе до намаляване на желанието да се пият по-калорични напитки. Противопоказания за водната диета: сърдечно-съдови заболявания; болести на отделителната система; колебания в кръвното налягане. Водната диета – ефективен начин за отслабване за мързеливци. Комбинацията от подходящ воден режим и умерена физическа активност е истински метод-експрес да се отървем от излишните килограми. Опитайте, няма да ви навреди! А после споделете и с другите!

Още повече, че можете да ядете както обикновено, без да се лишавате от нищо. Всичко, което е необходимо, е да се придържат към следните правила за пиенето на вода, пише jenata-vchas.

Принципи на водната диета:

Преди всяко хранене трябва да се пие вода. Ако това е малка закуска, след това изпийте 1 чаша, ако е претъпкана маса – 2-3 чаши.
Точно 2 часа след хранене изпийте същото количество вода, както преди ядене.
По време на водната диета могат да се консумират всички обичайни ястия, дори и малко алкохол, при условие, че всеки 100 грама на напитката ще бъдат компенсирани от 200 гр. вода.
Водата трябва да е чиста, без газирана. Можете да добавите резен лимон или няколко капки сок.
Количеството течности (без да се включват сок, чай, супи) трябва да бъде най-малко 2 литра на ден. Но не повече! 5-6 литра вода могат да доведат до нарушаване на отделителната система.
Пиенето на течност по време на хранене е нежелателно.
За по-бързо намаляване на теглото, заменете един дневен прием на храна с вода.

Защо да използвате водната диета?

Намаляването усещането за глад се дължи на факта, че водата запълва стомаха.
Ситостта по време на хранене идва по-бързо, като ви позволява да не преяждате.
Водата ускорява метаболизма, премахва токсините и отпадъците.
Навикът постоянно да се пие вода в най-чистата ѝ форма ще доведе до намаляване на желанието да се пият по-калорични напитки.

Противопоказания за водната диета:

сърдечно-съдови заболявания;
болести на отделителната система;
колебания в кръвното налягане.

Водната диета – ефективен начин за отслабване за мързеливци. Комбинацията от подходящ воден режим и умерена физическа активност е истински метод-експрес да се отървем от излишните килограми.

Опитайте, няма да ви навреди! А после споделете и с другите!

 
loading...
 
 

 

ХОРОСКОП


Овен

Телец

Близнаци

Рак

Лъв

Дева

Везни

Скорпион

Стрелец

Козирог

Водолей

Риби