Пешо Кюфтето покани топ фолкпевица в кръчмата си в Бургас и стана тотално мазало! Не е и сънувала

loading...

Певицата Джина Стоева стана жертва на нагла измама от страна на собственик на заведение в Бургас. Чалга дивата се ожали в социалните мрежи и разказа за неприятната случка. 

Става въпрос за механа "Кралско село" в Бургас, чийто собственик е Петър Кюфтето. Той поканил Джина на участие, която след предварителни преговори смъкнала доста от хонорара си. 

Накрая обаче не й било платено и тя реши да предупреди колегите си никога да не поемат ангажименти там. „Колеги, пазете се от Петър Кюфтето. Живее на гърба на изпълнителите и не плаща уговорените хонорари. По-добре не поемайте ангажименти в механа „Кралско село“ в Бургас. Дължат сума ти пари на изпълнители“, написа Джина.

Тя беше отбелязала и колегата си Ерик, който пее всяка вечер в механата и заради него се съгласила да пее на по-малко пари. Няколко часа по-късно публикацията бе изтрита, пише Блиц. Остава загадка обаче дали все пак е получила уговорената сума за участието или пък вместо това са последвали заплашителни обаждания.

Петър Биберов, известен с прякора Кюфтето, има доста печална слава. 38-годишният бизнесмен има тежко съдебно минало. Бил е многократно осъждан, включително за палежи и лека телесна повреда и като лидер на престъпна група.

 
loading...
 
 

 

ХОРОСКОП


Овен

Телец

Близнаци

Рак

Лъв

Дева

Везни

Скорпион

Стрелец

Козирог

Водолей

Риби