Барбекю-сезонът настъпи, но мразя да го чистя. С този простичък трик скарата блести от чистота – не коства почти никакви усилия!

loading...

Колко време, пари и усилия пилеем понякога, за да постигнем идеално чисти повърхности! Вземете, например, грила за месо: ръцете ви отказват да се захванат само при вида на прегоряла мазнина …

Като правило, за почистване на мазни повърхности   ние използваме специални продукти и агресивни химикали. Няма съмнение, че те имат правилната степен на ефективност, но мнозина не могат да търпят техния остър мирис, да не говорим за ефектите върху кожата (без ръкавици не става).

Как да изчистим загорялата мазнина

Номерът, който бързаме да ви покажем, ще помогне да изчистите грила и скарата по един екологичен и достъпен начин, пише "За жената".

Оказва се, че с помощта на половинка картоф, малко растително масло и сол може да направите повърхността на скарата отново сияйна!

Вижте как:

Като правило, за почистване на мазни повърхности ние използваме специални продукти и агресивни химикали. Няма съмнение, че те са в правилната степен на ефективност, но аз, за един, не може да стои тяхната остър мирис, да не говорим за ефектите върху кожата (без ръкавици – не, не).

 
loading...
 
 

 

ХОРОСКОП


Овен

Телец

Близнаци

Рак

Лъв

Дева

Везни

Скорпион

Стрелец

Козирог

Водолей

Риби