За първи път! Хотелиерът от карате екшъна с израелките в Слънчев бряг, разказа за

loading...

 

Съжалявам и искам да се извиня на всички в бранша, но емоцията надделя над професионализма. Жена на рецепцията беше наплюта с храчка от тези туристки. Те предизвикваха по всякакъв начин това да се случи, каза в сутрешния блок на Нова телевизия хотелиерът от Слънчев бряг Иван Тодоров, който стана известен с клип, в който проявява агресия към израелски туристки, пише новини.бг.

loading...

По думите му ситуацията изцяло е изкарана извън контекста на случилото се на 5 юли.

Около 11 часа във въпросния ден гостите са пристигнали, дошли са на рецепцията и са попитали дали могат да сеа настанят. Отговорили са им, че могат да се настанят в 14 часа, когато се освобождават стаите. Колегите са потвърдили резервацията и любезно са им обяснили да изчакат, взели са на съхранение багажа им, докато бъдат настанени. След това са започнали да разиграват огромна драма, поръчвали са напитки отказвали са ди ги платят, обиждали са служители на хотела, разказа Тодоров.

След около час огромни скандали ме извикаха. Помолих ги да изкачат, а трите жени се нахвърлиха отгоре ми. В първия момент не се стигна до конфронтация. Помолих колегите да се обадят на 112. Около половин час нямаше никаква реакция. Не дойде никой, посочи хотелиерът.

Той отбеляза, че израелските туристки в декларация са написали на родния си език, че повече няма да буйстват и да създават проблеми.

 
loading...
 
 

 

ХОРОСКОП


Овен

Телец

Близнаци

Рак

Лъв

Дева

Везни

Скорпион

Стрелец

Козирог

Водолей

Риби