Тотален обрат! Истинската причина за убийството на рейнджърката Десислава ще ви покърти! Нищо не знаем!

loading...

Убиецът на рейнджърката Десислава Стоянова отнел живота й, заради нейни подигравки по адрес на армията. Бившият военен Светослав Каменов доскоро отказваше да дава обяснения, но вече е проговорил пред разследващите, пише 24 часа.

loading...

Той заявил, че е строшил врата й заради нейни подигравки по адрес на офицерите в армията.

Преди да бъде уволнен от казармата, самият той имал чин и подготовка на рамбовец, участвал в три задгранични мисии, обучавал e редници по тактическа подготовка, затова се вбесил от думите й, пише "24часа".

Хванал я за шията, усукал я наляво и надясно и я умъртвил. Жестокото убийство е извършено на 29 ноември м.г. в дома му в Сопот.

Досега като мотив за престъплението се сочеше финансов спор между двамата. 40-годишната Десислава му дала на фиата си, за да го ремонтира. Светослав обаче не успял да го поправи и го закарал в морга край Сопот.

Пари не получил, тъй като не разполагал с документите за автомобила. Във фаталния ден се обадил на рейнджърката за книжата и отишъл до апартамента й в Карлово заедно със свой познат.

Качили я и я закарали до къщата на Каменов в Сопот. След като я убил, Каменов скрил трупа й в ракла под диван, а на следващия ден заминал за Северна България, където живеят майка му и бившата му съпруга с двете им деца.

Тялото на рейнджърката бе открито на 7 декември. На същата дата и Каменов беше арестуван.

"Досъдебното производство трябва да приключи до 7 август", съобщиха от окръжната прокуратура в Пловдив.

Тази седмица защитничката на обвинения за убийството адвокат Снежанка Почева ще се запознае със събраните материали и резултатите от съдебно-медицинската и психиатричната експертиза.

По неофициална информация Каменов е бил освободен от казармата заради психологическа непригодност и осъжданията му. Имал е условни наказания за шофиране в нетрезво състояние, за отклонение от служба и фалшив сигнал за бомба.

 
loading...
 
 

 

ХОРОСКОП


Овен

Телец

Близнаци

Рак

Лъв

Дева

Везни

Скорпион

Стрелец

Козирог

Водолей

Риби