Изверг! Бащата, изнасилвал 13-годишната си дъщеря призна: Така я подготвях за

loading...

Постоянна мярка за неотклонение „Задържане под стража“ спрямо арестувания за поредица изнасилвания на 13-годишната си дъщеричка Стоян Владев постанови състав на старозагорския окръжен съд.

loading...

Бившият преподавател по музика в казанлъшко училище и дългогодишен диджей в множество заведения беше закопчан миналата седмица след жалба от бившата му приятелка, с която са живели на съпружески начала, пише Монитор.

В жалбата се твърдяло, че Владев се е съвъкуплил с биологичната си дъщеричка във времето, през което имал право да се вижда в домашни условия. В хода на първоначалните разпити 41-годишният жител на казанлъшкото село Дунавци е направил частични самопризнания, от които става ясно , че „игрите“ с момиченцето са започнали назад във времето, когато то е било на 8 годинки.

В продължение на около 4 години Стоян и приятелката му живеели в Англия, за там има данни, че мъжът редовно пускал на щерка си порно-филми. Бащата започнал да посяга на дъщеря си след завръщането им от Острова, когато с майката се разделили. Като баща, който е признал детето си, Владев имал право през почивните дни дъщеря му да живее при него. До потресаващите разкрития се стигнало преди около две седмици, след като момиченцето пропушило и споделило първоначално с класната си ръководителка, а в последствие и с майка си за периодичните „бащини  ласки“. В съдебна зала, при закрити за медиите врати Владев е поискал да бъде пуснат под „домашен арест“, защо вече проумял нередността на вършеното и трябвало да се грижи за стария си баща.

На обвиняемият бе представен служебен адвокат. Преди това обяснил пред съдия Тоньо Тонев, че така постъпвал с дъщеря си, за да я подготви за живота, но отрекъл да е постигал интимностите насила, както е според новото обвинение на прокуратурата към него. Думите му звучали подредено, но съдът назначи психиатрична експертиза на обвиняемия, която в хода на досъдебното производство трябва да установи дали той е вменяем и може да отговаря да постъпките си през закона.

В същото време с детето ще работят психолози. Първоначално прокуратурата  повдигна обвинение по член 151 ал.2 от НК предвиждащ затвор от 2 до 8 години. В последствие , след като са били установени данни за насилие над детето обвинението е преквалифицирано и предвиденото наказание е затвор от 10 до 20 години, а казусът е поет от старозагорската окръжна прокуратура.

След раздялата на Владев с приятелката детето е останало по решение на съда под нейни грижи, но като биологичен баща той е имал право на ежеседмични срещи, включително и преспивания в дома, където живеел с родителите си. По досъдебното производство има назначена психиатрична експертиза, която трябва да установи дали насилникът е вменяем, с детето работят психолози.

Малко преди да бъде арестуван музикантът е бил на море с дъщеричката си, показват снимки във фейсбук- профила му. Пак там е постнал в зелено : „Животът е толкова кратък, а хората го прахосват в кавги, дразги и алчност.Няма да векувате тук, за малко сме!“. Стотици потребители са заклеймили насилника, мнозина настояват за доживотна присъда, не са единици и поискалите химическата му кастрация.

 

 
loading...
 
 

 

ХОРОСКОП


Овен

Телец

Близнаци

Рак

Лъв

Дева

Везни

Скорпион

Стрелец

Козирог

Водолей

Риби