Ексклузивно: Проговори хакерът, ударил НАП! Ето какво разкри

loading...

Проговори авторът на хакерската атака срещу НАП. Това той направи чрез имейл.  "Изтичането на данни се случва от 11 години насам.

Ако корумпираното ви правителство разкрие уязвимата система, ще можете да видите тази информация в  Web Archive (Internet Wayback Machine).

Данните са хаквани и през 2012 г. Тогава никой не разбра, че сме успели да инфилтрираме 30 GB информация", написа в имейл до Нова тв хакерът, извършил атаката, при която изтекоха лични данни на 5 млн. души от системата на НАП.  Хакерът разкрива, че е руски гражданин, женен за българка.

"Родителите на съпругата ми живеят в България и със собствените си очи съм виждал колко зле е държавата ви", пише мъжът.

"Глупавите ви правораздавателни органи няма да открият нищо. Просто ще прикрият истината. Ако това се случи, аз лично ще кача информацията в руски и български торент тракери, така че всеки ще може да я свали свободно. Ако медиите, с които влизам в контакт, публикуват невярна информация, ще разкрия още две порции данни – отново от Министерството на финансите", се казва още в електронното писмо.

То е изпратено от имейл адрес, различен от този, от който бяха получени хакнатите данни. Вижте оригиналният текст на имейла: 

 
loading...
 
 

 

ХОРОСКОП


Овен

Телец

Близнаци

Рак

Лъв

Дева

Везни

Скорпион

Стрелец

Козирог

Водолей

Риби