Кошмар за Eмануела! Подаде жалба в МВР, психопат я преследва от 4 години

loading...

 

Фолк звездата Емануела се оказа жертва на свой почитател, който я преследва я неуморно вече 4 години. Мъж, който се представя за Алекс, тормози певицата не само с любовните си излияния към нея в социалните мрежи и по телефона, но и като я следва навсякъде - по участия и дори пред дома й. Тези дни пайнерката е подала жалба в полицията срещу натрапника.

„Даже закъснях. Оказва се, че този човек ме преследва от 4 години, но аз разбрах за него преди година и половина. Преди явно не съм обръщала внимание на излиянията му, които напоследък са направо нетърпими. На пръв поглед изглежда безобиден, но не мога да продължавам да го търпя", категорична е Емануела, цитирана от „Хотнюз”.

От вманиачения фен няма отърване, защото дори и да го блокира, той веднага си прави нов профил в Инстаграм и започвал отново с тормоза.

„Явно си е повярвал, че може да бъде с мен, да имаме връзка. Твърди, че съм се снимала с него на мое участие, преди това съм го била качила на сцената и това му говори, че съм го харесала", разказва още Емануела. Разкрил се официално неотдавна, когато висял повече от 3 часа пред столичното заведение „Плаза". Последната цел на чешита е да създава проблеми на приятеля на Емануела - Мартин, като подава жалби срещу него в полицията.

„Прави го от ревност, ненавижда Мартин и се опитва да му създава проблеми, като твърди, че е бил нападнат от него, което не отговаря на истината. Именно затова пуснах и аз жалба миналата седмица, този наистина прекали!", ядосана е чалгаджийката.

Според нея мъжът е психопат и е потенциално опасен за нея. За това певицата ще настоява да му бъде издадена ограничителна заповед и да не я доближава на по-малко от 100 метра.

 
loading...
 
 

 

ХОРОСКОП


Овен

Телец

Близнаци

Рак

Лъв

Дева

Везни

Скорпион

Стрелец

Козирог

Водолей

Риби