Чудото се случи! Принцеса Даяна е жива, австралиец твърди, че

loading...

 

Известният в Австралия телевизионен водещ Дейвид Кембъл неотдавна споделя в едно от своите предавания, че 4-годишният му си разказва необясними и шокиращи неща, като убедено твърди, че в предишния си живот е бил принцеса Даяна, пише лупа.  

Странните разкази на малкия Били започват още когато момчето е на 2 години. Тогава Били сочи снимка на принцесата и обявява: „Вижте, това съм аз, когато бях принцеса”. Момчето продължава в същия дух и настоява, че в предишния си живот е бил английската принцеса Даяна. Разказва как като принцеса имал двама сина, назовава имената им, без преди това някой да му е разказвал за британското кралско семейство.

Първоначално родителите смятат подобни разкази за фантазия на момчето, но постепенно те стават все по-подробни.

Били разказва за неща, които е повече от невероятно да знае – описва места в Шотландия, които Даяна приживе много обича и често посещава. В детайли разказва как е обзаведена резиденцията на принцесата, известна като Балморал.

В крайна сметка момчето си спомня трагичния си край като английска принцеса. За това Били казва: „Веднъж се появи сирена и след като я чух, аз вече не бях принцеса”. Родителите не могат да дадат никакво логично обяснение на разказите на своя 4-годишен син.

Те твърдят, че никога не са му говорили за Даяна, а първата снимка с принцесата Били вижда съвсем случайно и веднага започва да говори за живота си като жена на принц Чарлз. Бащата обаче допълва, че тази първа снимка, която Били вижда, някак странно попада в техния дом – изпратена е за майката на Били Лиза Кембъл.

 
loading...
 
 

 

ХОРОСКОП


Овен

Телец

Близнаци

Рак

Лъв

Дева

Везни

Скорпион

Стрелец

Козирог

Водолей

Риби