Трагедията й се случи на 97 години. Стоянка Мутафова загуби най-милото си, съсипана е

loading...

Стоянка Мутафова се оказа жертва на хотелиерската мафия

Алчни хотелиери прецакаха Стоянка Мутафова. Те построиха хотел върху парцел на звездата в Несебър. Имотът някога бил собственост на Стоянка Мутафова, пише HotArena, позовавайки се на „Ретро“.

Актрисата разбрала за измамата, едва когато се сетила, че притежава земя в непосредствена близост до първа линия в морския курорт. Тя поискала от държавата да си върне собствеността върху имота.

След като два пъти изпратила официални запитвания до несебърските общинари, те в крайна сметка решили да уважат искането, предоставяйки й терен за строеж. Но парцелът не бил същият, който някога бил собственост на Мутафова претендирала. Нейният имот вече бил застроен.

Преди време този парцел станал собственост на общината. От там известно време отказвали възстановяване на собствеността с мотива, че той вече е държавна собственост и местните власти нямат правото да се разпореждат с нея.

Парцелът на актрисата е с площ от половин декар и е локализиран в местността Янкови къшли край Слънчев бряг. През 1972 година имотът бил отчужден заедно с още 80 съседни имота.

След двата отказа, общината решила да компенсирала актрисата, предоставяйки й безвъзмездно право на строеж край морето. Собствеността на имота обаче отново останала общинска, пише Хот арена, позовавайки се на „Ретро“.

 
loading...
 
 

 

ХОРОСКОП


Овен

Телец

Близнаци

Рак

Лъв

Дева

Везни

Скорпион

Стрелец

Козирог

Водолей

Риби