Краят на една епоха. Ето кои са истинските потърпевши след краха на Шоуто на Слави!

loading...

Хората от екипа на Слави Трифонов все още не знаят какво ще се случи с тях след броени дни. В последния ден от този месец шоуто на Дългия ще бъде свалено от ефир. На 31 юли ще бъде излъчен последният епизод, който слага края на една епоха.

Вероятно хората от екипа му ще получат заплати и за месец август, тъй като по това време са в отпуск и договорът им с бТВ все още ще бъде действащ по това време.

Засега хората от екипа на Дългия са в пълно информационно затъмнение. Той не споделя с тях с какво е решил да се занимава. Казва единствено, че работи по нов проект, но не желае да издава подробности, за да няма теч на информация. Шоуменът е заявил категорично единствено намерението си да запази бенда, пише Блиц.

Според запознати, той ще основе собствена импресарска компания, която ще урежда участия на известни личности. Но дори и бенда да продължи да функционира, 120 души ще останат без работа. Сред тях са хората, занимаващи се с осветлението и поддръжката на студиото.

Годжи, Краси Радков и Борис Солтарийски едва ли ще останат без работа. И тримата работят усилено и не отказват покана за участия. Солтарийски записва ударно нови песни. По неговите стъпки тръгва и Краси Радков, който е решил да се преквалифицира в певец

 
loading...
 
 

 

ХОРОСКОП


Овен

Телец

Близнаци

Рак

Лъв

Дева

Везни

Скорпион

Стрелец

Козирог

Водолей

Риби