Алена разкри: Ето истинската причина за краха на брака на Софка и Гринго! Тежка прокоба!

loading...

Сватбените халки с инкрустирани черни диаманти в имената им са обрекли на провал още в зародиш брака на Софи Маринова и Гринго.

Това разкри топастроложката Алена след консултация със звездите какво е довело до края на най-краткия брак в чалга историята.

Тези дни стана ясно, че изпълнителката на "Стари рани" е прекратила брачния си съюз с Тодор Давидов, само 4 месеца след като положиха клетва да остареят заедно. Напражението в семейството ескалира след поредния скандал помежду им, завършил с трамва за Софка - счупена лява ръка.

Раздялата й с буйния Гринго била "планирана" от звездите. "Разводът е факт преди рождения му ден. Гринго е носител на трудности и изявена агресия. Насилието преди развода спрямо Софи щеше да е бледа репетиция спрямо насилието, на което щеше да е подложена след рождения му ден. Спасила се е горката, да се радва. Както бях написала в прогнозата си за тяхната сватба, заради Марс, управителя на деня на бракосъчетанието, ще прехвърчат искри, преминаващи в бури. Вторник, ден на Марс, ги орисва на емоции до агресия в брака, пише Пик. Раздялата им е ускорена, колкото и невероятно да звучи, и от скъпите им халки със "зашеметяващ дизайн", на които имената им са изписани уж с черни диаманти. Ударението е на черното, погребало брака им в неговия зародиш", разкри Алена в интервю пред ежедневник.

Според нея дебел прът в колелото на семейния живот на двойката е забила и кумата им Преслава. 

"Безброй пъти съм писала, че хора, живеещи на партньорски начала, не бива да кумуват. Това пречи на брака на кумците. Преслава не е семейна, но е кумувала заедно със своя приятел. Нейното кумство не с приятел, с когото нямат отношения, а с интимен партньор, без гаранция, че ще останат заедно, е друга причина за развода", сигурна е Алена.

 
loading...
 
 

 

ХОРОСКОП


Овен

Телец

Близнаци

Рак

Лъв

Дева

Везни

Скорпион

Стрелец

Козирог

Водолей

Риби