Алена попари надеждите на тези зодии! Задават се големи бели през идната седмица!

loading...

Вижте какво вещаят звездите за днес според хороскопа на Алена, публикуван във в. „Уикенд“

Овен
Ако имате паричен проблем, по-добре спазвайте финансова дисциплина и разпределяйте средствата по разумен начин.

Полагайте усилия и развивайте способностите си. Половината от неделния ден отделете само за себе си.

Телец
Ще установите нов контакт или ще ви споходи озарение как да продължите оттук нататък. Ако се наложи да споделите позицията си по някакъв въпрос, бъдете смели и кажете какво мислите. Думите ви няма да останат без резултат.

Близнаци
В случай, че с действията си партньорът ви предизвиква негативна емоция у вас, може да си изясните какво изпитвате. Трябва да вземете някакво решение. Отделете време за почивка и самовглъбение, като помълчите няколко часа сами.

Рак
Ако сте обвързани, може да се подразните от поведението на партньора си или от нещо, което ви казва. Имайте предвид, че критиката и назидателния тон от ваша страна няма да ви донесат полза.

Лъв
Добре би било да имате едно наум и да не пренебрегвате потребностите на тялото си. Ако се почувствате отпаднали, дайте си почивка. Отделете време само за себе си и за любимите си занимания.

Дева
Ще търсите подкрепа от страна на любимия човек. Не се чувствайте виновни, че имате нужда от почивка и забавления – това е ваше право и сега е времето да го отстоявате. Не влизайте в конфликти.

Везни
Не бързайте да се ядосвате на близките си, а помислете дали наистина не сте прекалили със забавленията. Ще постъпите добре, ако прекарвате повече време вкъщи и обърнете внимание на близките си.

Скорпион
Внимавайте в отношенията си с околните, защото днес сте сприхави. Открийте време за разходка сред природата. Стигне ли се до конфликт, ще имате полза, ако се вслушвате в чуждото мнение.

Стрелец
Поговорете с близки или познати, които може да ви дадат съвет или информация за проблеми, които не сте решили. Сега е времето да подсигурите бъдещето си или поне да не губите вече завоювани позиции.

Козирог
Колкото повече изисквате от близките си, толкова повече желаното ще ви убягва. По-разумно е да се концентрирате върху себе си и да направите деня си възможно най-приятен и безпроблемен.

Водолей
Предстои ви емоционален ден. Ще премисляте случилото се и ще тъгувате по миналото. Не е лесно, но повярвайте, че в бъдеще ви очакват нови вълнуващи преживявания. Отделете време само за себе си.

Риби
Не се притеснявайте как ще реагират другите, важно е какво ще направите вие. Ако сте били в застой, днес ще ви хрумват интересни идеи. Отделете време за релаксираща разходка на открито.

 
loading...
 
 

 

ХОРОСКОП


Овен

Телец

Близнаци

Рак

Лъв

Дева

Везни

Скорпион

Стрелец

Козирог

Водолей

Риби